Caută
  • Dan Izvernariu

Punk VOGUEDupa VOGUE cetire suna cam asa despre vechii si actualii Punk in 2018: "Rupt este frumos. Aceasta este cea mai recentă tendință în modă?

Clanul Kardashian a apărut în stilul cel mare la cel mai recent show Yeezy, brandul lui Kanye West, care este acum în al treilea sezon la calendarul New York Fashion Week.

Sărind în mijlocul bucăților de blană și a ornamentelor de cristal sunt rochiile de tricou înfrumusețate de Olivier Rousteing, un omagiu pentru colecția West, care introduce un nou concept de stil de stradă - versiunea post-apocaliptică.

Punk portrait 2018. Illustration by:

dan Izvernariu .

Modeling: Madalina Manta

Înapoi în anii '70, la magazinul Let It Rock, "mama punk", Vivienne Westwood a vândut tricouri decupate ținute împreună cu știfturi de siguranță pentru câteva kilograme. Iar acum, destinația vintage a celebrităților vindecă piesele "What Goes Around Comes Around", vindeți teasuri vechi de rock fashion pentru peste 200 $! De lux, subevaluare sau Noul Punk?

#Madalina #supermodes #Punk #PostProduction #PostProductie #Vintage #DanIzvernariu #Lifestile #Oldpictures #modelling #luxfashion #Boehmia

61 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate