Caută
  • Dan Izvernariu

... dupa 34 aniCinZano Party Vintage by danIzvernariu

Madrid España 2013-2014 Este momentul sa imi dau doctoratul in arta alchimica inainte de-a pasi in Marele Orient

Nu am sa ma intrec cu Alecasndre Dumas intro introducere specifica lui pornind de la musca care zboara in aerul cald al verii pe un fundal ...etc. In simplitatea mea am sa spun, ma simt un gentleman pentru ca am avut rabdare si nu am uitat timp de 34 ani. Cumva pe langa Dr. Carl Gustav Jung ca adept , se pare, mai sunt si adept confuciusian din perspectiva rabdarii si a atitudinii "asteptand pe marginea garlei sa vina timpul".Desigur a fost o intamplare pentru ca in final nu aveam de unde sa stiu acum 34 ani (1984-85?) ce va fi, cand si in ce conditii insa mai important este ca am reusit conjuntural sa spun ce gandesc dupa aceste trei decade.

Vreau sa spun, vremurile au adus la inatlnire cei doi astrii de pe cer in evolutia lor mereu contrarie

De la prima Eclipsa pana azi la a doua au trecut trei decenii azi insa asist la "fenomen".Mai cert este ca dupa 34 ani am constatat ca ce am spus mereu observand ca fotograf "ochii indiferent de varsta niciodata nu se schimba pentru ca acestia reflecta sufletul" este un adevar astfel incat am constatat acest aspect in cazul meu intalnit dupa atata timp.

Azi nu ma mira faptul ca privind ochii aceia in alta conjunctura, ei sunt la fel ca atunci cand i-am vazut ca adolescent, azi matur.

Tot ce traiesc acum, azi este un premiu compensativ al vietii, un fel de "happy end" de bun gust in care asa cum pare viata se revanseaza pentru experienta mea, pentru cele traite, pentru cele suferite sau ruinate.

Asa il consider, un fapt nesperat pentru ca pe fractiuni de secunda inca din prima secventa totul a decurs in favoarea in orice argument am cautat in trecut,prezent sau gand de viitor.Constientul mai uita pentru ca acesta este o aplicatie cu o arhiva restransa , (precum un PC ) un C:\ daca vrei in care vei gasi doar concluzii si cateva secvente a lor; in schimb filmul vietii este stocat undeva in subconstient in acel D:\ cu detalii, cu sunete, cu miros chiar din secventele vietii. In aceasta partitie nu exista multa concluzie filosofica pe cata reactie chimica sau cum am spune " mereu vei fi marcat de ce gasesti in subconstient".

Imi amintesc de o seara de Noiembrie, Decembrie sau Ianuarie(!?) 1984 pe cand eram adolescent, acel adolescent Punk 100% ...nu insa lipsit de suflet.Urcam o scara iar la capatul ei am zarit niste ochi ce ma priveau. Eram amandoi timizi insa acel schimb de priviri destul de prelung a marcat subconstientul meu arhivand aceasta imagine putand descrie azi, melodia ce se auzea, imbracamintea si detalii de interior cladire in acea secventa.De atunci timp de 34 ani nu s-a mai intamplat nimic pentru ca viata desi ne-a intalnit macar cumva periodic nu a dat posibilitatea de-a comunica real, cauza a conjuncturii sau a ..starii civile, a distantelor din ce in ce tot mai mari... sa spunem.Dar...am avut rabdare fara a pune pariu in sperante ci doar mentinand memoria salvata.

Mai important acum este ca pana si Paulo Cohelho are dreptate cand afirma "atunci cand un lucru este gata sa se intample tot Universul va conspira pentru ca acel fapt sa se intample" ; in cazul nostru chiar s-a intamplat de curand.

Concluzia finala este, viata trebuie traita cu demnitate, cu ratiune, cu inima in acelas timp intelegand ca traind aceasta intens si la valoare ne desavarsim scopul vietii, acea mica participare/aport la "un pic de mai bine peste vulgar".

In fapt suntem construiti sa participam la progres si evolutie si in acest timp sa concluzionam si sa tranzmitem altora Legenda Personala in speranta ca , poate, cuiva ii va folosi exemplul nostru trait

Raman cele trei bazice : Cunoasterea atat de necesara evolutiei, Puterea de-a astepta si a face fata si Frumusetea ce le incununeaza pe cele doua daca si numai daca totul a decurs cu suflet, just si elegant.

#supermodes #sexualcontent #Alchemy #PostProduction #DanIzvernariu #Legendapersonala #ScottishRite33 #Vintage #PostProductie #Lifestile #EditorialdeDuminica #Oldpictures #luxfashion

20 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate