Caută
  • Dan Izvernariu

Cupola de sticla


Imagineaza gandind, ei nu vor sti adevarul pana ce nu se vor trezi si nu se vor trezi pentru ca nu au habar ca adevarul este ca trebuie sa se trezeasca.

Urmareste un aspect, bastinasii la aparitia conquistadoriilor spanioli nu au fost capabili sa vada invazia, vasele ce veneau de la orizont pentru simplu fapt ca nu au mai vazut astfel de obiecte precum nu au fost invatati sa stie ca exista. Asa se explica ca, ei privind catre ocean simteau pericolul iminent dar chiar cu ochii deschisi larg nu au fost capabili sa il perceapa. Ei nu au zarit decat valul facut la pupa, cu acesta, doar, erau familiarizati.

S-a intamplat vreodata ca cineva din anturajul tau apropiat sa iti sugereze fin un adevar despre ceva din viata ta insa in capul tau la acel moment nu este altceva decat confuzie, ceata, neclar. Apoi ai probat cele spuse si in timp sau imediat s-au relevat in fapt simplu, logic just insa obstructionat de propria gandire/observare limitata din natura sau de ceva anume. Cum se face ca nu ai stiut desi ai simtit acel adevar?

Magicul si iluzia sunt instrumentele controlului. Controlul este detinut de cel care are si constientizeaza informatia, de cel care lucreaza cu aceasta pentru un scop anume.Nimic dar absolut nimic nu poate fi la intamplare.


The Doom PsCss Cartoon Vintage Theme by Dan Izvernariu Madrid, España Mar.2018

Omenirea inca din forma tribala a fost tinuta sub controlul misticului, mai apoi de politica dura a lui iar mai recent de obstructionarea mintii prin dezinformare astfel incat omul a ajuns sa se intrebe daca nu cumva "paranoia" este un virus guvernamental in care libera alegere este sa crezi ce vrei insa sa fi aburit si un bun platitor de taxe.

Cu adevarul probat este greu. Este greu din cauza perceptiei realitatii. Un dicton avocatesc spune: " nu inseamna ca daca ai dreptate este si adevarat precum nu inseamna ca daca este adevarat asa cum spui ai dreptate" , iata omul in ultima secunda a lui in timp ce releva un adevara mereu lasa acea pauza (citeste ceata) in ceeace spune. Dece face aceasta? Mi s-a intamplat si mie!

In opinia mea,CUPOLA are doua semnificatii, cea cereasca antica egipteana (Isis) reflectata alchimic "Precum asa este sus este si jos" in forma propriei calote craniene sub care sta o lume a imaginatiei asa cum a fost perceputa din afara si/sau limita la care simbolic noi toti suntem supusi cunoasterii. Nimeni nu va trece de ceata limita afara de cazul de care totul va depinde in evolutie si progres din afara spatiului nostru.

"Pamantul Plat" este cea mai teribila conspiratie a cunoasterii conjunctural azi u politica stiintifica impusa prin educatie . A dorintei de-a iesi din "Matrix" spunand astfel , altfel decat educatia, politica, puterea, noua ordine spune. Un fel de "keep an eye" peste ceeace suntem directionati intentionat ca noi sa credem pentru a fi: docili, inregimentati, fara personalitate, fara a pune intrebari si gandi la scurta viata ce o traim platind, pentru tot ce am facut sau nu am facut.

Intrebarea finala este: Cum ar fi sa fie daca spatiul in care traim nu este nici clasicul plat, nici actualul sferic ci o multitudine monobloc de multe alte spatii despratite de "cupola de sticla"?

#Alchemy #esoteric #Dreaming #DanIzvernariu #rationalism #alchimia #Politica #Psihologie #PostProduction #alchimie #Vintage

26 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate