Caută
  • Dan Izvernariu

Fictiunea mea | Pamantul Plat


Tot ce afirm in acest blog-post al website-ului meu este FICTIUNE, insa in aceasta fictiune se ascunde o parte a unui crez al meu ce vine din banuiala ( fara verificare) ca "Nimic din ceeace stim din si despre aceasta viata este foarte probabil sa nu fie adevarat in realitate" citatul vine dintro conferinta tinuta in Lisboa in anul 2010. Avizez ca sunt doar un alchimist observator si filosof preocupat cu existenta proprie si realitatea.


Dan Izvernariu - Alchimia

Invocand "Mitul Grotei" consider ca la ora actuala omenirea incepe sa se trezeasca la realitate tot mai repede beneficiind in experienta personala de tehnica si progresul ei galopant. Tot ce stiim astfel pana azi, este exact ceeace am fost invatati sa stim ca este , acea dresura in care copilul intreaba: - Mama, oamenii la Polul Sud satu cu capul in jos fara sa cada in cer? Iar mama din educatie , raspunde: - Nu pentru ca forta gravitationala (G) ii tine legati de Pamant. Desigur copilul nu va mai intreba ce este G FORCE, precum mama nu va sti sa spuna ce este precum nimeni nu stie azi cu toata stiinta sa spuna ce este aceasta forta mai exact.

Prin urmare pot demonstra istoric din istoria omenirii ca intelegeri si recunoasteri au fost schimbate radical si 180º de la intelesul initial prin educatie, lege si forta abuziva daca a fost cazul. Cu referire desigur la: religii, stiinta, legi, simboluri, morala, etica, concepte etc.

Anul 2001/Sept./9 (911) a marcat, pentru mine o schimbare radicala in mod subtil a dimensiunii constiente in care traim. Pentru mine daramarea a "doi stalpi" a unui Templu inseamna simbolic: daramarea templului. Precum acest eveniment a marcat limita "Lumii Vechi" . Inteleg din aceasta conspiratie citand G. Bush " ...nimic de azi nu va mai fi la fel". In anul 2012/Dec/21 in ziua Equinoxiului de Iarna a fost marcat un alt eveniment crucial mediatizat "Ziua Z a omenirii" acel Doomsday al societatii. Afla ca in acea zi nu s-a petrecut nimic afara de faptul ca in Wellington capitala New Zealand la ora calculata terminal 00:00:00 END TIME , ma gaseam singur pe strada la orele pranzului intro liniste absolut imormantala egala cu cea a noptii profunde. Lumea a trait teama si indoiala in metropola.

Din acest an 2012 in care am afirmat personal ca un eveniment marcant si subtil va schimba definitiv fata lumii s-a adeverit partial pentru ca nimic nu a fost brutal in schimbare dar in urmatorii 6 ani, azi 2018 a devenit un eveniment ce a marcat "lupta la baioneta" in media privind educatia noastra culturala ce clar va modifica la sange viziunea despre viata in urmatorii ani. Astfel au fost scoase din arhive, analizate , discutate, probate ...evenimente de la aselenizare , Area 21, diverse conspiratii ce nu se verifica ca probe, Blue Beans, 911, CERN...etc in mod public punandu-se intrebari si ridicand opinii diverse privind : " Cine suntem, unde ne gasim si in ce directie ne indreptam in acest ocean al Haosului" Timothy Leary.

Personal cred,plecand de la indoiala ca stiinta poate proba viata insa nu o poate si nu o va putea niciodata cuprinde in inteles ca dovada...nu putem spune cum a fost inainte de-a ne naste decat deducand cumva iar acest cumva daca tine de legea "stiinta probeaza tot" si tot ce este in afara ei este fals , atunci orice lucru este adevarat in realitate "asa cum am hotarat ca este prin lege" , un fel de halucinatie constienta opusa liberei meditatii prin drog. (Te rog citeste si reciteste pana intelegi acest pasaj!).

Lumea oscileaza inca intre doua teorii: Creationismul si Supa Primordiala. CERN a probat cumva existenta si logica "cum toate au fost facute" insa nu va putea proba exact ce a fost inainte de TIMP pentru ca acesta a aparut odata cu Creatia sau mai precis in baza efectului ei. Cu formarea stiintifica a Univerului deja suntem cumva informati, acum cu partea Creationista "empirica" ca ideie sunt cate religii x filosofii. Ce observam la toate acestea, insa, Creationismul oricum este exprimat in termeni religiosi acesta are un numitor comun in ideie indiferent de cultura sau limba, zona sau Templu.

Opinia mea cu referire la Creationism din perspectiva Pamantului ( a realitatii) este una ce poate o sa te socheze din perspectiva cum privesc lucruriile insa eu personal cred aceasta daca este sa ma hotarasc Stiinta sau Empiric , iata momentan in Sec. XXI cele doua isi disputa la egalitate suprematia crezului.

Pamantul este plat si in fapt este o imensa nava

Oricine ar creea ceva afirmat "dupa chipul si asemanarea" nu ar creea ceva aleator. Ori "tot ce este creeat este la fel cu Creatorul"(Tabula Esmaeralda in extensie) precum un PC intelinside. Nu vad dece Creatorul , acel Mare Arhitect ar creea un spatiu ca o sfera de vreme ce si pentru El insusi spatiul in care sta este plat. Prin urmare consider ca "laboratorul Lui" este plat. Punctual, in Univers dimensiuniile sunt discutabile tot ce pare IMENS poate fi extrem de mic in comparatie cu... alt obiect. Prin urmare, dimensiunea Pamantului poate fi atat de mica in comparatie cu alte planete incat acesta poate fi o minge de fotbal intr-un imens lac. Ipoteza mea: Pamantul este plat si hermetic; tot ce este CREEAT pe acesta este artificial astfel incat nu poate fi parasit in siguranta si nu exista nici o teorie prin care se poate spune ce este Gravitatia. Aceasta "nava" cu cupola este marginita de gheturi ideie pentru care apa nu curge la marginea lui considerant acel 0ºC absolut dat de VID si tot ce se petrece sub aceasta cupola este dat de spotul luminos pe care il numim Soare. Pentru ce a fost creeat, la ce foloseste si care este misiunea lui, nu am cum sa va spun dar mai cert este ca totul pare o rezerva intro rezervatie hermetica. Ai indoielei? Matematica poate filosofa oricat in formule ce pot reprezenta geometric un desen. Fizica intervine in realizarea lui, Chimia isi spune cuvantul privind viata insa niciuna din acestea nu sunt capabile azi sa construiasca mai mult decat artificial si imperfect ceva; precum aleator...stiim banuind cum au fost cnstruite Piramidele insa ...iata nici azi nu suntem capabili sa realizam o astfel de lucrare in echilibru stabil realizat din instabil.

Dece va spun toate acestea? In fapt nu conteaza afectand viata ta a mea, a lor, forma Pamantului ci conteaza ce am fost invatat sa credem despre realitate astfel incat cineva a beneficiat sclavizand fiinta umana secole si milenii la rand Cred si mai de graba cred ca minciuniile si datele eronate date de Putere in time-line ul istoric al omenirii trebuie sa aibe un capat ca va putea fi probat ca Pamantul este Plat sau nu. Important este sa se probeze o singura minciuna fundamentala ce priveste viata pe planeta pentru ca asemeni celor doua turnuri din 911 sa puna jos MINCIUNA MILENIUMULUI. Va sigur ca sunt atatea minciuni pe care le simtim in indoiala constiintei incat curand vom avea o surpriza de proportii epica ce va modifica omenirea . Consider ca G. W. Bush a spus un adevar occult privind viitorul.


Throughout human history, as our species has faced the frightening, terrorizing fact that we do not know who we are, or where we are going in this ocean of chaos, it has been the authorities — the political, the religious, the educational authorities — who attempted to comfort us by giving us order, rules, regulations, informing — forming in our minds — their view of reality. To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable open-mindedness, chaotic, confused vulnerability to inform yourself. spoken by Timothy Leary.

#DanIzvernariu #EditorialdeDuminica #alchimie #Esoterism #Masoneria #Freemasonry #Psihologie #Fiveblueapples

40 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate