Caută
  • Dan Izvernariu

Stapana Inelului


Cu cativa ani, acasa in Lisboa apare Doris acasa cu surasul in coltul gurii ca motanul ce tocmai a “halit” canarul. Practic se prelinge ...nu apare direct.

Banuiesc ca a facut o traznaie ,ni se intampla si la varsta asta ...Doris in acest caz cu siguranta si-a cumparat ceva... acesta este semnul si pe cat de mult toarece pe atat “scorul” a fost mai sus. Nu m-am inselat!


Unique silver ring by Sr Evaristo, Lisboa 2010 Senhor Evaristo (pronunta : senior evarishto) Evaristo este un domn , un adevarat maestru al bijuteriei , al miniaturiilor de mare valoare. Este cunoscut in toata Baixa Chiado si Rossio chiar daca de la un timp mana nu ii mai permite sa finiseze si sa sculpteze in miniatura . Are aproximativ 70 ani, a vazut multe in viata lui , a trecut prin multe dar... nici la acesta varsta nu a uitat comertul, dragostea si prilejul de a oferii un serviciu, oricare ar fi in schimbul unui moment in care Evaristo simte ca traieste din plin ignorand varsta, timpul si vremuriile ce sunt asa cum sunt. Exista o piata (inca!) a obiectelor rare sau de mare pret unice , acest loc se afla in vecinatatea casei noastre in Graça la Feira da Ladra, o piata cu nu mai putin de 600-700 ani vechime in care aurul, diamntul si podoaba adusa din Africa era tranzictionata aici ilicit.


Unique silver ring by Sr Evaristo, Lisboa 2010 Nu toata lumea alearga dupa obiecte cu marca de renume, nu toti suntem interesati de fashion sau ultim ragnet al modei pe cat de istoria unui obiect ; sa stii sa vezi puterea “magica” a podoabei este mai mult decat daca ai sti sa apreciezi la ochi cate Karate are un diamant cu ochiul liber (sic!). Asa aflu ca de o luna Senhor Evaristo a inceput aceasta lucrare, acest inel comandat special de Doris din argint patinat. Ca acest model sunt doar trei in lume acum, unul s-a perdut in cercurile inalte ale cremei societatii portuguese prin anii `70, al doilea Evaristo refuza sa spuna la cine este iar al treilea se afla la Doris.Evaristo a venit zilnic sa-i arate la Doris in ce stadiu de lucru este , explicand cu lux de amanute ce urmeaza facut si cum. Este pasiunea lui. Evaristo fara a avea o pregatire initiatica face in ua din zile o conexiune intre inel-cerc-perfectitudine si uniunea (intercursul) dintre cele doua polaritati. Pe marginea acestu-i aspect construieste o oratorie putin aberanta dar... nu putin fascinanta. Cred ca a fost interesat pentru Doris sa vada evolutia facerii inelului ei ascultad chiar povesti si teorii a maestrului ca pe vremuri in relatia ucenic- maestru in atelier real al lucrurlui in miniatura executat manula si unic.


Unique silver ring by Sr Evaristo, Lisboa 2010

#DorisIzvernariu #DanIzvernariu #sexualcontent #Tantra #Alchemy #Lisboa #Erotic #Boehmia #Vintage

53 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate