Caută
  • Dan Izvernariu

Coffe brake in SegoviaDan Izvernariu Jaguar owner cars España, Jan 2018 Photo & Illustration : Dan Izvernariu Jan. 2018 Segovia Vreau sa scap de virtual desi iata paradoxal ma exprim in virtual. Cum altcumva as putea comunica cu o lume preocupata de navigare pe telefon mobil, PC, tableta... o lume ce este racordata la propriul Ego retrasa, absenta si confuza? Eu nu am solutie contra indobitocirii. A fost 7:00 MadmTime cand am pus Jaguarul la takeoff pentru fu*k off localitate ce nu o mai suport ca sa imi beau cafeaua de Duminica in mod clasic, decent, uman si ca pe vremuri empatice interumane. Am parcurs dus 110 Km ca sa imi beau cafeaua de dimineata in normalitate, elegant si live interactiv. Ti se pare normal? Sau traiesc eu fantezia une-i cafele ca milionarii luate dimineata pe alt continent din pura fantezie cu zbor charter si avion privat?


Segovia sunset Jan 2018 Este perioada pustie in Segovia cand turismul este down. Au trecut Sarbatoriile a ramas frfigul si ceata... Nu gasesc nimic fantezist in ceeace fac gasesc insa multa frustrare legata de o societate preocupata doar de bani contra timp si de umplerea timpului cu nimicuri venite pe browser si conectate la memoria individului avid de tehnica non sens relationata cu ceeace face cu ea zilnic. Spania are si ea visul ei " El suenho Español" precum America si mai nou China il au ...dar ce este acest vis? Acest vis se refera la consumism, la oferta gratis daca se poate si la adormire intelectuala "nu imi bat capul cu nimic", ori tot aceasta societate spalata sustine consumand ca droguriile sunt negative si creeaza dependenta. -Ma intreb, viata traita prin tehnica si nu LIVE nu este dependenta? Ma banuiesc de pesimism si depresie. Ok, poate fi...viata ce imi este oferita astfel imi pare contra natura umana , nu vreau sa adorm si ma sperii de ce vad in evolutia sociala.


Hotel Casa Exe , Segovia, coffe brake room 2018 Imi amintesc de acum 7 sau 8 ani in urma cand inca mai exista socializare live, cu femei imbracate cu gust, parfumate, dispuse conversatiei si flirtului inocent, cu oameni preocupati de probleme normale, cu anturaj dispus sa asculte si sa reactioneze in baza gandirii si a concluziei, cu aroma de malt si ciocolata gadind si spunand sincer ce si cum,... Observa, toate acestea au disparut prin minune, sunt eu anormal?

#Facebook #EditorialdeDuminica #Lifestile #Segovia #DanIzvernariu #Politica #Psihologie #Boehmia

13 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate