Caută
  • Dan Izvernariu

Manipulare, implementare... PhotoshopDespre IMPLEMENTARE cu magia hipnotica, cu partea buna si cea perversa ce azi este minciuna , maine este preluata ca atualizare iar poimaine devine "adevar" astfel incat constiinta ta simte dilema dar nu poate sa perceapa realitatea.

Viata este o iluzie, in iluzie sta neadevarul venit din educatie ce la timpul ei a fost si/sau este pe bunul plac a celor care au determinat o ideie implementata constiintei noastre pentru ca noi sa percepem o realitate asa cum ne este servita "stiintific". Am sa iti probez in cele ce urmeaza faptul ca paranoia contemporana privind ideia de " noi traim o iluzie" sau " traim in Matrix" sau "traim o simulare" este reala. Am sa fac aceasta bucurandu-te de peisaj, de natura asa cum m-a inspirat "fotografiind" o imagine ce in realitate asa cum il prezint...NU EXISTA!

Iti pare cunoscuta comunicarea in institutii genul: " Azi (data X) are loc comunicarea si (atentie!) IMPLEMENTAREA ideii, notiunii, tehnologiei etc." ? Cred ca da! IMPLEMENTAREA imi suna straniu cumva "iti bag in cap ce este bine si ce rau" asa precum m-am gandit eu ca este convenabil: istoric, momentului...mie insumi. Acest gen de sedinte operative te lasa cu gura ca la dentist. Spune-mi, dupa ce iesi de la sedinta ai observat mersul hipnotic si confuz al colegiilor tai pe hol in drum spre locul de munca? -Daca da, te-ai intrebat DECE? Cred ca toti vor raspunde in genul : "ce dracu vor astia?" insa termina prin a devenii ignoranti. Putina importanta are, mai important este ca dupa un timp comunicarea si implementarea devine realitate materializata ca: regula, lege, model. Dupa un alt timp NIMENI dar absolut NIMENI nu isi mai aminteste de realitate, confuzia din prima zi ci mai mult gaseste normal ce s-a implementat. Cumva magic scamatorial abuzand de oratorie si putere, TE CONVOC, TE ASEZ JOS, ITI SPUN CE SI CUM este, folosesc tonul promt si expresia fara echivoc intrebandu-te la sfarsit democratic si ironic "Ai intrebari sau dubii?" . Ma intreb eu, as putea avea daca informatia comunicata astfel este OBLIGATORIE si ca orice intrebare imi poate fi defavorabila viitorului meu ca angajat?! Fapt probat real

La inceputul anului 2010 acasa in Portugal , eu personal am fost la o astfel de reuniune ce a implementat ideia de "Protectie a Mediului" avand ca subiect discutia " Natura azi, este poluata datorita inmultirii consumatoriilor (umani) respectiv a animalelor necesare hranei". Doamna ce a prezentat aceasta ideie a mers pana in panzele albe proband oratoric in fata a peste 500 persoane ca "Vaca este poluanta". Probele au fost: 1. Vaca este voluminoasa ocupa spatiu 2. Vaca consuma mult si dejecteaza mult, uree, enoxe, etc. 3. Vaca necesita de spatiu, ocupand spatiu 4. Carnea este toxica. Totul PRO mancare sintetica realizata in laborator si spatiu restrans cantitate mare, sanatos si mmmm gustos! (Junk food).

La finalul argumentelor doamna in cauza a facut prostia sa se asigure ca noi gura casca am inteles intreband daca pana aici nu sunt neantelegeri. Din 500 de presoane prezente aproximativ ramese perplex, doar eu am ridicat mana si am intrebat: -Pot sa am o interventie? A fost acceptat si... Am spus asa: Doamna, acum doua secole in urma numarul vacilor depasea numarul satenilor de pe putin 2, 3 ori. Clar nici sateni nu erau atat de multi insa intre timp aceste "vaci poluante" au contribuit net asa cum spune-ti pana la Bomba de la Hirosima dupa o poluare grava adusa planetei cu Primul si Cel De-al Doilea Razboi Mondial dar cu toate acestea AZI este net mult mai mare poluarea datorita industriei oricare ar fi de profil precum in trecut aerul era mult mai curat iar problema atmosferica a anotimpuriilor nici nu a putut fi pusa in cauza. Ce s-a intamplat? Trezirea salii...aplauze! Ce am patit ca urmare? Nimic, dupa 6 luni nu mi-au mai renovat contractul de munca fiind deferit somajului. O fi "fost" din "coincidenta".(sic!)

Prin urmare as vrea sa intelegeti ca o minciuna foloseste temporar dar daca ea este uzata permanent aceasta devine realitate (cred ca Lenin a spus!) si atunci te intreb, CE ESTE REALITATEA? Adica, CE, tu nu vezi? Sau ce nu este clar dupa seecole si doua milenii de indoctrinare educativa pas cu pas.

Acum priveste la peisajul meu executat din colaje in Photoshop.


Creative collage in PsCss by Dan izvernariu, Red Mountain Illusions, Madrid 2018 Jan. Optical manipulative theme -Ai putea crede ca este realitate pentru ca astfel a fost executat in detaliu sa para realitate insa NU ESTE! Este o combinatie de imagini suprapuse , colate, adaptate si coafate astfel incat privirea ta profana sa se minuneze intrebandu-te : "Unde a fost fotografiat? Cand ai fost acolo?" Din mai multe imagini (fotografii) adunate in UNU am expus si prezentat tie ca un totunitar. realitate o imagine peisaj virtuala. Pot spune: A fost fotografiat de mine in Arhipelagul Izvernalia , cauta tu pe Google sau pe harta. Dar nu te lamuresc aceasta, observa!

Acum una este magia mea de-a incanta ochiul tau imaginand luxul sau peisajul incantator despre care nu spun nimic detailat si alta este sa te lamuresc ca acest peisaj chiar exista, locatia lui este...eu am fost acolo, eu am fotografiat, ce grozav sunt si ce retardat esti ca nu ai stiut de el. Arta vorbirii (oratoria), arta vizuala (imaginea), arta muzicala (sunetul armonic) au fost folosite in trecut ca un mod de-a comunica , de-a informa simplu pentru progres. Azi insa acest mod a devenit: manipulator, corupt si pervers mincinos, punand in adormire prin educatie omul si constiinta lui uzand confuzia si dezinformarea informationala. Asa si in viata cu absolut toate! Vaca este poluanta, natura este ceva in afara ta, eu exist ca asa confirma altii. Este OK? -Gresit! Din acest motiv azi a aparut neancrederea, insingurarea, perversiunea si dilema existentiala.

Solutia? Una "grea" iti reamintesc, "Gandesc deci EXIST" prin urmare...gandeste observand fara a ceda impulsului primar iar viata ta va fi complect alta asistand la teatrul penibil ce iti este servit in media oricare ar fi. Poftim iesirea din Matrix sau viata este o iluzie iluzionandu-te cu ideia altora.

#Psihologie #DanIzvernariu #ScottishRite33 #Freemasonry #Masoneria #PostProduction

17 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate