Caută
  • Dan Izvernariu

Schimbarea polaritatiilor valoriilor constiintei colective


Discutia apriga privind REALITATEA a pornit mai exact in anul 2012 odata cu acel "ceas" al Sfarsitului Lumii, iata a fost o metafora pentru a marca trecerea la baioneta a adevarului contra a mai bine de 2000 de ani de minciuna. Se vorbea atunci despre schimbarea polilor (N) cu (S) si despre o miie alte posibilitati prin care s-a asteptat ca incepand cu 21.12.2012 societatea sa treaca amarul armaghedon. Iata nu s-a intamplat faptic nimic , ma asteptam sa vad in Wellington , New Zealand la acea data unde eram locat ... marele dezastru . Vreau sa stiti ca in Wellington la acea data la ceas timp scurs 00:00 /Gmt era ziua si o liniste ca noaptea, nici pasariile nu au cantat, rar oameni pe strada, ...intro capitala administrativa...ciudat isa factorul psihologic mediatizat a functionat! Intre alte previziuni la acea data a mai fost : Impactul (Planeta X) simbol al intalnirii noastre cu noi insine si Armaghedonul Social sau nasterea Lumii Noi in dureriile facerii sub apropiatul semn al lui Aquarius simbolul REVELATIEI in NOUL MILENIUM despre care se vorbeste cu profunditate in scrieriile lui Rudolf Steiner si numai, exemplul!

Suntem la 6 ani de la impactul invizibil la care a ajuns societatea in plina decadere azi, morala, spirituala, etica...iata statistica spunea in anul 2010 (fapt prelucrat in Loja Masonica) ca " in scurt timp nimic, dar absolut nimic din tot ceeace stiim observand sau am fost invatati sa stiim nu va mai fi la fel", Ciudata si controversata expresie a unei idei in Sec. XXI in care stiim ca nanopicrosecunda filmului vietii nu poate fi repetata identic ci poate eventual semana.


Mi-a parut indrazneata si confuza aceasta ideie dar ca un alchimist experimentat ce a luat cunoastere din scrierea veche medievala am stiut imediat ca un fapt iminent va releva un lucru ce va da o alta Lumina lumii, o alta perceptie a realitatii, o alta intelegere a vietii scotand la iveala MINCIUNA MILENARA; acel fapt asemanator cu Mitul Grotei in care iesirea din lumea subterana releva adevarul despre existenta ....doar privind in exterior din grota. Societatea se bazeaza pe recunoasteri (acestea sunt versatile!)

Timp de milenii lumea a fost si este organizata piramidal dupa valori intelectuale si materiale. In aceasta schema inevitabila in care "dreptatea apartine celui mai puternic" (din nefericire!) a fost necesara atata cunoastere politica in gestiune pentru a "pastorii masele de oameni" incat Cunoasterea a devenit taboo si in loc sa foloseasca progresului si avansului tehnologic pro viata , a fost utilizat in RAU si impotriva fiintei umane si a naturii asa cum interesele Puterii (oricare ar fi: Imparati, Regi, Nobili, ...recent bancheri si politicieni) au dictat uzand fetisul contra fetisher sau.. au intors un adevar evident determinand lumea sa creada exact acel lucru dorit ce a adus beneficii in interes personal ades si cumva OK ca minciuna in scopul " nu spunem acum pentru ca nu este momentul considerand ca un astfe de adevar darama un sistem si duce la anarhie".

Din nefericire MISTICUL a facut jocuriile politice secole la rand , cand nu s-a mai avut justificare s-a apelat la invocarea "Asa a vrut Dumnezeu" dar acest lucru s-a intamplat infranand avansul si dezvoltarea constiintei mii de ani. Lumea a fost tinuta in Intuneric cu : Zei, Dumnezei, Bau-Bau, Diavol, Semizei, Arhangheli s.a.md. ...Mos Craciun si Iepurasul pentru ca mai tarziu in contexte istorice tot acea societate ce a educat a conchis ca ar fi mai bine sa deie un inteles sau sa nege ca lege existenta simpla Isis zeita dragostei dar sa adauge ... si a razboiului. Iata un paradox ce a starnit confuzie si underground rebel in constiinta unora ce...nu dormeau la acea ora si care au tranzmis generatiilor inainte neregula.

MINCIUNA MILENIULUI Impactul cu propriul SINE Te intreb si am intrebat mereu terti punandu-le constiinta la contributie "- Ce ai sa faci in ziua in care ai sa aflii ca valoarea lui Pi nu este egala cu 3,1415...?" Pare o intrebare tampita nu?! Agreez ca spui aceasta si stiu ca nu ai un raspuns dar am sa iti atrag atentia ca din acel moment VIATA NU VA MAI FI LA FEL! Acest pole shift de valori s-a mai intamplat in lume cu Zei, cu religii cu matematica in sine ... cate teoreme nu sunt azi impracticabile decat teoretic?

Actualmente pentru omul de rand adormit si contribuabil social problema existentiala se reduce la consum si beneficiu acel raport mananc, beau fac sex, nu ma ploua cu cat mai raman dupa ce am muncit si am primit "leafa"? Acesta nu va sti si nu va afla muriind ca adevarul despre aceasta realitate este o sclavie data de lege si mecanism bancar ce este acceptata cu placere spunand "decat nimic mai bine putin" iar situarea la limita infractiunii din aceasta cauza a contribuabilului impins de consumism "oferit" de administratie a dus la coruptie, mafia si caderea libera a clasei sociale mijlocii , practic a echilibrului social fundamental.

Daca Pamantul este sferic sau plat pare sa nu conteze?! Vreau sa stiti in baza informatiei actuale Ian 2018 ca NIMENI nu poate proba 100% ce spune demonstrand chiar matematic sau chiar faptic din spatiu pentru un singur motiv : PUTEREA ACTUALA a continuat mintind minciuniile sforariei milenare neavand incotro pentru a pastra sistemul si a evita anarhia; aceasta nu a stiut ca va veni ziua in care INFORMATIA va aduce TREZIREA adormitului contribuabil. Iata NASA tocmai pierde arhive importante privind aselenizarea , atentie IN VID, chiar in momentul in care lumea a inceput sa cracneasca si sa publice intreband incomod " mahh cum naiba a-ti ajuns pe Luna iesind din capsula intrun mediu absolut ostil vietii in niste costume ce in fond sunt vulnerabile". Sunt sute si mii de alte argumente din observatie si proba cu tehnica avansata de la fotografie la film analizat prin care se probeaza ca NASA minte! Cauza a minciunii oricare ar fi suntem impinsi in confuzie si aberatie intrebandu-ne "Ce naiba este realitatea?" Problema vietii tale nu este ca Pamantul este : sferic, plat, patrat sau neregulat ca forma, ca Gravitatia mai exact nu stiim ce este precum nu stiim sa spunem detailat si persuasiv CINE ESTE STATUL mai exact. Problema ce o sa o intampinam este ca daca prin metoda, "reusesc sa te pun jos atacand frontal si formal dar lateral neasteptat" multe ADEVARURI ce am fost educati sa le vedem asa cum s-a dorit nu vor ma sta in picioare baza a...teoriei LOR "unde este o minciuna este si alta si aceasta acopera o crima". Finalul va fi grotesc!

Ne asteapta in viziunea mea observand tendinta, timpuri EPICE in care administratorul actual al sistemului va primi o lovitura sub centura dupa propria tehnica adoptata secole la rand in administratie. In alte cuvinte, daca crezi ca Pamantul este PLAT esti considerat naiv si prost incult, dar daca este adevarat atunci ai sa asisti la schimbari dure, dramatice si epice. In ziua in care un sambure de adevar va releva ceva, constiinta se va modifica atat de radical si brusc incat orice paranoia va fi valabila si acceptata.

#alchimia #Masoneria #esoteric #exoteric #rationalism #EditorialdeDuminica #ScottishRite33 #Freemasonry #DanIzvernariu

55 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate