Caută
  • Dan Izvernariu

Freud in art !The fruits on my basketLA PERLA Theme: The fruits on my basket by Dan Izvernariu, Madrid 2017/Jan.2018 PsCss review&remastered (SAMPLE) Actuala imagine este o ilustratie executata in Photoshop pentru a exersa noua linie a expresiei reclamei abordata recent de brandul pe care il adror, "La Perla" lenjerie si accesorii de lux . Probabil ca tendintele actuale sunt cele care se refera la acea lume idealistica naiv reprezentata acele imagini pe care eu cu conotatie sexuala le denumesc SECRET GARDENS. Am ales un model matur la peste 40 ani pentru a enunta un fapt cat se poate de vizibil, sexualitatea tine de frumusete cultivata cand cultura refuza sa mai funtioneze viata s-a incheiat asteptand moartea. De aceasta data nu am mai apelat la simbolistica esoterica (poate intamplator, rational, nu!) care sa va induca memoria facand conexiuni ci am spus simplu , tema mea este intimul lenjeriei ce implica conotatia sexuala privita din perspectiva non vulgar , desigur, elegant. Am marsat pe ideia ca EXTAZUL (vezi culori si imaginatie "naiva" in imagine) poate spune mai mult decat o imagine pur profesionala de studio si (.) .


Screen print The fruits on my basket by Dan Izvernariu, Madrid 2018 Jan. La Perla ideas

Dece am experimentat aceasta? Motivul este inductia psihologica pe care vreau sa o induc ca pozitiva, fresh, excitanta intelectual , nu arat nimic special insa spun tot despre starea de bine, confort, relaxare, vis, lume a iluziei data de orgasm si context valorors altfel decat in mod obisnuit suntem obisnuiti sa percepem ...sau sa ni se spuna ca este. Poate ca acum in baza limitarii simti acel "grotesc" ce implica conotatia sexuala in fapt insa nu ma poti condamna pentru aceasta pentru ca doar TU stiind acum te gandesti la aceasta; o astfel de imagine fara explicatie detailata este pentru tine fantezistul tablou medieval sau pura pictura avand ca model... a naivului. ART inseamna comunicare subliminal, metaforic in care act suntem determinati magic sa intelegem simtind ce discret ni se tranzmite . Va propun sa o ascultam pe Ella Fitzgherald cu o tema similara intinsi pe sofa, relax si... aprnzand vorba lui Sigmund, "mai o tigara" - I'm Putting All My Eggs In One Basket Video:


#Tantra #Dreaming #rationalism #sexualcontent #EditorialdeDuminica #Lifestile #LaPerla #Psihologie #Erotic #Boehmia #DanIzvernariu #modelling #luxfashion

36 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate