Caută
  • Dan Izvernariu

Mai mult decat pur informativ,socializarea virtuala este nociva psihicDaca esti treaz fa o statistica a realizariilor tale vis a vis de reteaua de socializare si ai sa observi ca aceasta in prim instanta nu este altceva decat un feed informativ ce usor cade in dependenta dar...dar rar materializat. Partea buna a ei este cunoasterea rapida insa este cat de putin relevanta in realitate. Cu cat mai mult asezat in fata ecranului facandu-ti popularitate pe atat mai gol este spatiul materializarii ei.

Este ca si cum ai fuma marijuana intrand in lumi paralele si filme ale constiintei ce rar au corespondenta in realitate pentru ca in fapt nimeni nu are un interes mai mult decat acel "poke" sau "heyy exist! facem sex?" dar pana la "a face" este un drum lung sinuos si ades, cel mai ades lipsit de continut pentru ca tot ce primesti ca informatie este plat, stereotip si chiar ascuns dupa norme standardt sociale ce te fac sa crezi ca ai dat un mare BINGO.

Sa luam un exemplu pentru a fi persuasiv in ce spun. Este simplu, te intreb ce preferi? Sa cunosti REAL facand curte sau sa faci aceasta via postal? Eu sincer prefer prima varianta si am sa spun DECE. Omul traieste realitatea prin simturi, in baza lor isi face o ideie si o concluzie despre REALITATE. Un gest in miscare a limbajului corporal il poti vizualiza doar live si contextual pentru a concluziona. Mirosul PH amestecat cu parfumul te poate face sa avansezi sau nu dar in realitate si nu in virtual. Textura pielii prin atingere si acel chimic al gustului nu poate fi mai aproape de adevar decat REAL. Inflexiunea vocii in realitate poate fi alta, te-ai gandit la aceasta? Toate acestea tin de concluzia perceptiei ce in realitate garantat este altfel decat ai imaginat socializand virtual. Deceptie?! Mai sigur ca da pentru ca OMUL mereu imagineaza ceeace vrea sa vada uitand de realitate.

Socializarea reala (LIVE) este cea mai sanatoasa si mai aproape de adevar. Nimeni nu va putea deduce doar gandind si imaginand daca materializarea nu exista.

Ca un tip ce adora statistica iti las un alt exemplu personal observat din perspectiva socializarii virtuale chiar pe strada. Cum este posibil? Simplu mai mult decat imaginezi nu se poate intampla decat ca probabilitate pentru ca ai atras atentia cumva dar esti in imposibilitatea intrarii reale in contact , sa va demonstrez. Iluzia masculina si problema ei

Sunt membru Jaguar Classic España, detin o masina Jaguar sType executive , o adevarata limuzina britanica cu lux de Mercedes si o felina agresiva in Hpw 271 ce ar face takeoff mai agresiv ca un BMW. Este genul de masina care dupa ce apare de dupa colt este imposibil sa nu o vezi pentru ca designul ei si stralucirea o face atat de personalizata pe sosea incat Freudian spus "wow tipul de la volan este ce trebuie".

Acum imagineaza scena virtuala... rulezi cu Jaguarul la 30km /h privind peisajul feminin de pe strada. O cauti, nu? Oh da! Alegerea ta ca gentleman este EXCLUS "Pitzy" vrei sa intalnesti femeia forte , intelectuala, impecabila ca aspect. Esti si in traffic nu uita !

Sa spunem ca O VEZI. Ce ai sa faci? Clacxonezi ca un sofer de mana a IIIa , strigi dupa ea in momentul in care ai intalnit privirea cu ea? Stii, sunt mai mult de 3 sec. in flirt daca sunt 5 sec. ESTE A TA pentru ca VREA EA...dar nu uita, esti la volan in traffic, nu poti opri ...si daca oprsti calculeaza acum probabilitatea de A, C, P, de (N) luate cate (K) sa iti zambeasca la prima, sa se lase invitata in masina, sa iti lase numar de telefon...nu va face aceasta pentru simplu fapt ca acest gen este rau vazut social si asociat cu prostitutia de lux sau... de fantezie ce costa! Iti permiti aceasta la eticheta ta ?

In acest peisaj esti ca si cum ai avea un profil social in website social, ai feed, imagine, garantii profesionale, mod de viata insa real cine se complica cu tine din prima si daca o face cam care ar fi interesul altul decat cel sexual/material, generalmente exclus cel intelectual cu care...recunoaste fascineaza si este si o garantie de viitor.

Socotesc ca reteaua de socializare este BUNA ca feed al promovarii profesionale pur INFORMATIV si nimic mai mult! Orice vis din aceasta perspectiva ce se extinde la sentiment este gresit ca aspect si nociv intelectual. In acest sens retelele de socializare au depersonalizat persoane, au creeat confuzie si dependenta pentru virtual in care niciodata realul nu va pusca cu ce te-ai gandit ca ar putea fi. Partea si mai negativa este ca acest rapid in interactiune sociala e-visitor a trunchiat partea frumoasa, romantica, rationala a intalnirii amoroase plina de saft, parfum, textura, armonie verbala si dece nu spus... tantric OK atunci cand din doi devenim unu prin intercurs.Iata de unde, mai mult egoism, egocentrism, fals si lipsa de responsabilitate pentru aproape.

Oamenii azi ofera saruturi cu inimioare, fac semne "imi place" sau" imi displace" neavand timp de persuasiv in ce spune si cu atat mai mult frustrandu-se de viata prin lipsa conectarii senzoriilor cu care omul este dotat din constructie.

Oamenii au uitat rapid sa traiasca fascinati de hipnoza ecranului traiind o viata retrasa, inchisa, rece, impersonala. Observa, ne facem cunoscuti prin obiecte si nu prin opinii, gand, armonia verbala reala.

In sapte ani de socializare virtuala nu am cunoscut decat jumatati de masura si cumva cartea tehnica a lor pentru uz, nimic mai mult.

De aceasta va spun, observand statistic, prefer socializarea la tejgeaua barului , prefer sa invit la dans si accept ca sunt refuzat, prefer sa simt in aer parfumul fin si sa imi plimb mana pe textura catifelata simtind astfel faptul ca traiesc ca ...pot gandi deci ...EU EXIST si nu traiesc o simulare pe un PC.

#Facebook #Tantra #Alchemy #Dreaming #rationalism #alchimia #EditorialdeDuminica #Lifestile #Psihologie #Boehmia #Legendapersonala #Erotic #danizvernariublog

56 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate