Caută
  • Dan Izvernariu

Am ochi pentru femei elegante (1940s)


Am facut o manie in Photoshop ca post prductie, am boala remodelarii totale la care tu ca posibil client nici nu te astepti ca finalitate. Acea secventa ce ar putea fi cu voia ta ce te scoate din clisee. Imi plac la nebunie proiectele, cum esti si cum ai putea arata ca sigestie in schimbare radicala absolut posibila in realitate pentru oricine. Stau cam prost cu peisajele si barbatii insa la capitolul femei elegante simt nevoia sa imbunatatesc mereu ceva , ador sa fac acest lucru ma ales daca serveste cuiva in realitate. Spun, elegante prin natura lor anatomica. In cazul Claudiei totul a fost simplu, am speculat doar stilul ei natural adaptand ideia de vintage si nimic mai mult.


Claudia 1940s Vintage by Dan Izvernariu Nov. 2017 Madrid

Ne-am aditionat de ceva timp in Facebook, cred ca oamenii care au ca ocupatie creativul se simt, se cauta, un fel de atractie bazata pe frumos. Rasfoind cateva imagini ale Claudiei din diverse albume am descoperit ca ar putea avea si un altfel de portret decat cel actual. Gandul m-a dus imediat la clasa aristicratiei aniilor 1940 sau a imaginii actritei germane. Nu m-am putut abtine si am cerut permisiunea de-a avea cateva imagini portret bust din colectia ei de fotografie. Finalul este imaginea de mai sus in care am modificat nu numai backgroundul dar si cele mai mici detalii : coafura, nuanta culoare par, manechiura, machiaj, culori imbracaminte, aducand o fotografie normala, obisnuita la imaginea de afis mergand pe culori oxidate vintage tipice . Imaginea originala baza a proiectului de mai sus:


Nu am avut placerea sa ne cunoastem mai mult decat Facebook prin comunica virtuala poate oferii ba chiar contrar obiceiului meu de-a primi un interview pe Skype in vederea formarii unei imagini despre cum este subiectul meu a scapat de aceasta data din ritual. Poate ca nu a fost nevoie pentru ca tot ce am facut am facut de aceasta data pur intuitiv, asa cum banuiesc, simt, presupun. In final ne bucuram amandoi de "traznaia" mea pe tema aniilor 40 ce a cazut bine si poate va aduce putina schimbare de stil Claudiei pe viitor ca sugestie facultativa spun. Actuala modificare se numeste post productie , a durat cca 2, 30` si este un studiu la prima mana fara schite aditionale cum obisnuiesc. La baza fotografia este compusa din culori alchimice: negru/albastru, rosu/rubin, si alb/crem toate oxidate in galbe, verde si violet. Acel incandescentio de la negru carbune, rosu foc si alb incandescent. Multumesc Claudia pentru increderea acordata si sper ca ceva sa te inspire din ce am gandit pentru a incerca o schimbare viitoare in stil avand acum un reper din "n" variante caere sunt match cu eleganta ta specifica.

#supermodes #Dreaming #PostProductie #Oldpictures #Boehmia #alchimie #luxfashion #Vintage

50 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate