Caută
  • Dan Izvernariu

Cum iti explici?


Consider asa, stiintic probat, ca orice om are posibilitatea observatiei de pana la 26 detalii si sau obiecte intro incapere, pe care le poate memora. Mai consider ca prezentul este un act al trecutului in care exista nu numai faptele din trecut dar si ganduri, obsesii, fascinatii...

Se spune ca "Atunci cand se doreste ceva, tot Universul este dispus sa conspire pentru ca acel lucru sa se intample " Paulo Cohelo dar mai stim inca din antichitate ca Platon a spus: " Despre tot ce se vorbeste acum este pe cale sa se materializeze" Iata doua afirmatii ce vin in favoarea a ceeace vreau sa va comunic din experienta vietii mele parte occulta si parte exoterica cand spunem:

Orice eveniment anuntat se va implini de atatea ori in stari diferite dar asemanatoare pana ce acel moment genuine se va implini 100%


Dan Izvernariu _ FIVEBLUEAPPLES

Sunt un rational, am fost candva religios mai apoi spiritual si mai apoi un median rational intre esoteric si exoteric "parte stiim si in parte vorbim". Mai sunt si un adept al statisticii fiind un obesedat observator al lucruriilor. Din copilarie mi s-a tot spus ca sunt autist, ei bine, nu stiu daca realmente sunt insa am stari in care pur si simplu stau si observ . Fac acest lucru de cand ma stiu dar mai "la greu" din anii 1993 pana in prezent studiind astfel comportamentul uman relationat cu fizionomia, actul cauza efect in psihologie dar mai ales evenimentele istorice anuntate prin modul cum au decurs in timp pana ce s-au implinit aidoma. Numesc indivinatia un mod de meditatie pentru a efectua o calatorie in timp, de regula in viitor. Paradox? Un rational spunand aceasta? Poate. Pentru mine este singurul mister fata de care in baza experientei personale va pot asigura ca exista, se poate dar cum este posibil nu stiu sa va spun.

In anii 1993 am avut parte de un grup de cercetare eso-exoterica ce a facut teste si experiente occulte cu precadere in : manipularea la distanta, indivinatia in carti obscure (altele decat Tarot) , semne si simboluri in context pe scurt spus : "un ochi aruncat in viitor". La baza acestor studii a stat psihlogia si psihoanaliza a lui Carl G Jung, filosofia lui Rudolf Steiner, obserbvatiile lui Aleister Crownley, alchimia si poate putina Tantra. In acest grup am fuctionat aproximativ 28 persoane, o amestecatura de nivele sociale, culturale, religioase si/sau spirituale ,persoane ce au avut la baza dorinta cunoasterii occulte a lucruriilor ce compun viata, existenta, acel "dece?" . Timp de mai bine de 23 ani de studiu, experiente, librarii si anticariate nu este putin pentru a conchide ca "ceva" determina existenta noastra matematic in aranjamente, combinatii si permutari de (n) luate cate (k) posibilitati de "a fi" sau " a nu fi".

Unul din aspectele ce pot fi demonstrate in cauza este acela ce probeaza faptul ca daca "nimic nu este nou sub Soare" atunci totul deja exista ramane insa sa apelam ceeace cautam pentru a gasi. Pana aici nimic nou, iata au spus asta multi altii inaintea mea, a noastra. Cum ramane insa cu faptul anticipat mintal ce nici prin minte nu ti-a trecut ,pe care nu il crezi cand il spui dar care se implineste independent de voia ta chiar daca te opui? Unul din raspusuri consta in faptul ca anumite dorinte, frici, rejectii sau atractii exista in subconstientul nostru ori in acest sens , involuntar poti spune ceva la ce "nu te-ai gandit". Pana aici alta proba spusa mai de mult de multi altii pana la acest blog post. Acum vin si te intreb: Cum este posibil ca cineva pe care nu il cunosti si nu te cunoaste dar care iti poate spune viitorul cu lux de amanunte, cu repere istorice/intamplari orientativ , cu detalii despre terte persoane ce inca nu le cunosti ce au in sinea lor ascuns lucruri pe care nu vor sa arate dar care se vor intersecta cu tine in viata fara sa te poti opune...va spun, personal am probat aceasta si sustin ca acest fapt exista!

In opinia mea aici vorbim despre acea calatorie in timp in genul Matrix. Cunoscatorii ce au experimentat aceasta stiu mai bine despre ce anume vorbesc si nu voi ezita sa-i intreb: - Ai observat ca ceeace a fost spus prin meditatie s-a aratat in timp pana la implinirea 100% in diverse feluri foarte asemanatoare ? Un fel de multi-looping date progresiv.

Nu sunt convins nici azi cum functioneaza acest lucru. Pot fi orice combinatii baza a cauzei si efectului , poate fi acea mult trambitata dar insuficient explicata iluzie a vietii mai nou spus, simulare a ei, acel virtual azi creeat de trecut. Oricare ar fi mai sigur este ca anticul dicton " de ce iti este scris nu scapi" este valabil si ma face sa intreb , daca nimic nu este la intamplare dar iata nu depinde in totalitate de noi, cum ramane cu "liberul arbitru" ce garanteaza cumva ca noi suntem acei ce hotaram ? Sau hotaram din ce ne este dat sa alegem ca maniera cu acelas scop la final?!

#Tantra #Minimalism #Esoterism #esoteric #exoteric #Fiveblueapples #Masoneria #alchimia #Legendapersonala #ScottishRite33 #Psihologie #DrCarlGustavJung #Alchemy

38 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate