Caută
  • Dan Izvernariu

Totul este o iluzieImi amintesc de epocile interesante prin care am trecut in viata. Una din ele si ultima din perspectiva misticismului occult a fost cu sapte ani (azi!) in urma. Data la care practicam la greu Calea Mainii Stangi cautand in deplina obscuritate calea catre Lumina. Lumina intalnita m-a ciocnit cu mine insumi si cu prorpia ratiune.

Toate acestea in final, prin proba, m-au dus la revelatia unui fapt ce a demonstrat ca rationalismul are dreptate... totul este o iluzie in care ne autoiluzionam si ne influentam sa facem sau sa se produca provocand lucruri putand sa le provocam si in alt mod, observand, gandind, planuind...facand! Sub influenta drogului este la fel fara a fi nevoie de ritual insa rezultatul este acelas..totul ramane "acolo" in constiinta nefacand nimic pentru materializare. Totul este sa fi exaltat sau sa exersezi sa te autoexaltezi pentru a te incuraja in ce faci din ce crezi ca "imi este imposibil" cand toate sunt posibile daca ai avea un moment de ratiune gandind inainte cum ar fi posibil sa.. . Finalul experientei mele ce a durat mai bine de 25 ani este, azi sunt absolut rational.


. Nu confundati increderea cu crezul! Iata, iti prezint mai sus o imagine realizata in studio ce spune despre levitatie, pare interesant cum a fost realizata? Va spun, simplu si nimic din Photoshop ...insa la prima vedere pare ca un fapt ce contrazice legiile fizici ce astfel prezentata ne permite iluzia neobisnuitului "probat" Un singr detaliu din aceasta imagine arata rational ca imaginea in totalitatea ei ... este o iluzie.

Orice ritual, alb sau negru are doar un singur rol, autoexaltarea si nimic mai mult, precum orice memorie a cuiva trebuie sa aibe o ratiune.

#Esoterism #rationalism #DanIzvernariu #Legendapersonala #PostProductie

25 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate