Caută
  • Dan Izvernariu

Octombrie bohem planuind pentru Sarbatori


Madrid, España 2017

In timp ce scot cele doua feline la plimbare Duminica stau si ma gandesc : " desi viata mea nu apartine Spaniei ci Portugaliei ca stil de viata si daca trebuie sa traiesc temporar aici in Spania atunci macar sa ma simt bine in serviciu pentru cat timp va fi sa fie fara sa renunt la valori asa cum propriu am concluzionat in viata pana acum".


Doris Izvernariu & Jaguar Cars 2017 Oct. Suntem in cautarea de noi locuri boheme in Spania, accesibile ca pret si Art ca aspect, clasic si linistit. Sincer, greu gasesti aici! Spania arata ca o reconstructie dupa razboi total. Totul este nou si transformat insa adaptarea cam lipseste. Totul pare solutionat de tehnicieni si nu de gandul unui arhitect sau a unui maestru artist. Lipseste "povestea" ! Cumva vom observa ca actul conservarii vechiului s-a facut fara grija si bun gust; marea majoritate a locuriilor ce le frecventam au ca lipsea sarea si piperul português. Totul este nou, functional si...comercial facturabil. Spun mereu aceasta si ma repet in blogul meu pentru ca simt lipsa si frustrarea Lisboa si Portugal in general.

Este deja cunoscut faptul ca in cuplul nostru exista cateva sarbatori anuale considerate importante pe care regulat le cerebram in diverse locuri exacte . Intre cele mai importante: Soltitiul de Vara, Solstitiul de Iarna, Anul Nou. Cand spun An Nou, spun sigur SEGOVIA. Totusi am simtit in acest an nevoia diversificarii si este foarte probabil ca de An Nou sa facem o incercare in apropierea Segovia in localitatea medievala Pedraza , la cca 39 km de Segovia. Din cate am inteles Pedraza este o localitate foarte mica cu cca 400 locuitori strajuita de cetatea medievala mult asemanatoare cetatiilor cu care suntem familiarizati in Portugal. Hostingul variaza intre 4 si 5 stele iar bucataria este excelenta pentru ca excelenta este viata la scara mai umana si mai putin comerciala precum zona Segovia.

Am fixat pentru Doris in acest an traditionala rochie neagra midi de An Nou pentru iesirea dupa ora 1:00 noaptea la Discoteca THEATRE CANAVAS, Segovia in combinatie cu pardesiul Jaguar si ca accesoriu platina si diamant. Raman in discutie pantofii despre care avem de obiectat ... Spania sta prost la acest capitol chiar daca Cordoba este traditie. Cu siguranta vor avea toc de 11 ! Foarte probabil vom face bookmark pentru unul din hoteluriile din Pedraza avand ca ideie o simbolica calatorie Pedraza - Segovia in noaptea de An Nou 2017/2018 ce face referire la legenda noastra personala intre ani.

In fapt ce dorim este sa scapam de acel formal insa, greu azi poti face aceasta. Ori alegi extrema ori esti in extrema pentru ca societatea in tendintele ei a creeat doar doua polaritati eliminand media, ori am sa va spun niciuna din aceste polaritati nu ma satisfac in baza experientei live. Clasa cu foarte multi bani este doar fatada in relatie si interesata de afaceri, clasa ce isi numara putinii bani cade usor in vulgaritate ori cei care pun pret doar pe valori umane adevarate se confrunta cu probleme in a face diferenta intre valori pentru ca iata, plaja ce o discutam este foarte restransa.

In general datorita schimbariilor economice rapide, a crizelor financiare si a fluxului intens , rapid de informatie s/a ajuns la o societate fara viata si poveste, relatiile sunt fara romantic autentic, lipsesc traditiile traite real, lipseste maniera ades si se observa mult surogat in cultivarea unei vieti traita la adevarata valoare. Cumva, pe scurt poti alege intre blue jeans si stofa fashion ce dupa ce ai cumparat si ai iesit din magazin este... "invechita"&demodata tocmai pentru faptul ca este doar flú-flú si nimic mai mult. Totul este un show lipsit de traire dar incoronat fie de ignoranta fie de acel expensiv ce final, nu merita!

#PostProduction #Legendapersonala #Segovia #Boehmia #DorisIzvernariu #Jaguarcars #Luxurycars #luxfashion

26 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate