Caută
  • Dan Izvernariu

Rosé Iberic (4) - Imaginea perfectului meu


Monica Bellucci

Imaginea perfectului meu ,desigur cu referinta la femeie este ca orice perfect... inca neatins, incercat insa niciodata pana azi atins. Sigmund Freud spune despre opiniile preferinteleor sexuale ale partilor ca acestea ar fi inspirate de parinti, modelul tata pentru fete si mama pentru baieti. Probabil este o generalitate din moment ce personal nu am ca model sexual propria mama. Nu imi reneg mama dar nu este modelul meu, precum nu pot spune alla Friedrich Nietzsche ca sora mea este interesanta de vreme ce nu am frati.


Monica Bellucci, Malena scene movie

Timp de mai bine de 6 ani m-am auto studiat , un lucru nu tocmai sigur si usor de obtinut atunci cand vine vorba de recunoasteri si secrete profunde ascunse in constiinta, acea "comoara" adanc ingropata din alchimie cer se doreste descoperita intro zi. Dar am vrut sa stiu DECE si am aflat!

Inca din copilarie am deprins, datorita anturajului familiei mele, gustul pentru aristocratie. Nu pot spune nici azi dece dar un sentiment ciudat imi explica argumentand propriul caracter, acum muncesc pe branci. acum sunt la patru ace pe meritul meu. Un fel de-a fi sa spunem a cavalerului templier ce azi este pe front murdar iar maine in mantie alba cu manusi si tinuta de ceremonie pe masura. Recent , in ultimile doua decade de viata , pe la varsta de 30 ani, am hotarat sa schimb ceva in viata mea obligat fiind de imprejurari. Am ales acel 0 cu referinta din copilarie si cu promisiuni de viitor prin propria aparenta naturala. Asa am ales sa ma casatoresc cu Doris, actuala mea sotie. Doris prin aparenta a probat un model mai vechi, aristocrat vazut in copilarie, studiat la adolescenta...asa de la distanta sau cum spunem in masonerie " din latura de Nord a Templului, unde este multa umbra privind catre Sud" pentru a fixa momente si modele existentiale. Am conchis ca eu propriu caut PERSONALITATEA FORTE a femeii, a femeii elegante, a femeii manierate, certa pe sine si cu gest nobil atunci cand (i.e:)pune alaturat.. precis cu gest lent lingurita pe farfurioara de cafea fara a privi la aceasta. Garantez ca nu oricine poate aceasta in mod natural! Multi, azi, nu inteleg dece acest detaliu. Am sa va spun intro fraza... omul este mereu tradat sau confirmat de gesturi contextuale, pe cat mai sigure pe atat mai nobil si mai cert caracterul. Un detaliu mereu ignorat din cauza...altor detalii mai putin intelectuale si mai mult sexuale.

Incepand cu 2006 acasa in Lisboa am inceput o campanie conspirationala vs. Doris prin care cumva in final am reusit sa transform magic o Doris comuna dar cu potential intro Doris de film asemeni lui Monica Bellucci, un al doilea model derivat fata de primul descris discret mai sus. Pentru mine, as putea spune "am reusit" insa am mereu in vedere acea virgula cu intrebarea, -originalul? Sunt constient ca " niciodata originalul!" pentru ca acesta este doar in mintea mea, dar...dar, tind spre el de ar fi sa schimb tot cu orice pret si cu orice risc iata viata unui artis oarecare ce isi sterge tabloul pentru a picta acelas lucru insa perfectionat.

Rozul iberic, cu precadere cel portugues ca model , imi aminteste de fin, delicat si cu personalitate nobila . Poate in secunda mea alegere voi sti sa pariez pe floarea de leandru altaurata frunzei verde menta in lumina pala crem a Soarelui cald mediteranian. Te incumeti sa ma abordezi?

#supermodes #Autumn #Dreaming #DanIzvernariu #DorisIzvernariu #Vintage #rationalism #Oldpictures #Legendapersonala #Psihologie #DrCarlGustavJung #modelling #luxfashion #Boehmia

45 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate