Caută
  • Dan Izvernariu

British RED : Portretul perfectPortrait in british red , Post Production by Dan Izvernariu 2017. Original by Jessica Truscott

Ceeace se vede este imaginea modelului Jessica Truscott. Fotografia originala pe care am lucrat apartine studioului ei foto. La aceasta fotografie am lucrat extrem de putin ca imbunatatiri prin post productie considerand faptul ca imaginea initiala originala este impecabila din perspectiva expunerii: claritate, lumina, machiaj. La ce am mai lucrat este fundalul ales (initial negru) , la umbrele ce odata bine conturate ofera senzatia volumului si la anumite reflexii privind textura pielii.

In general aceste fotografii la calitatea maxima HQ si rezolutie 300dpi /print se lucreaza de exceptie, cu multa placere, rapiditate, efect maxim garantat fara alterare de clitate initiala si cu atat mai mult risc pentru distrugere detalii.

Ca amator trebuie sa sti ca lumina face tot in aceste cazuri , cand aceasta este prea intensa sunt "arse" detaliile, cand este prea slaba acestea nu sunt vizibile. NU UZA FLASH (Blitz) mai ales daca acesta este non profesional. Daca nu ai un studio cu lumini potrivite poti utiliza pe timp de vara o expunere la SEMIUMBRA sau in zonele (indicat) in care subiectul nu stain razele soarelui evitand astfel neajunsul subexpunerii sau supraexpunerii. De restul... ne ocupam noi in Photoshop.

Recomandat pentru diverse lucrari sunt imaginiile minim 2700x3900 ideal de la 3000 px in sus, facute cu o camera foto de min 10 Mpx si in conditiile in care nu a mai fost facut retus anterior asupra imaginii.

Rosul British pentru mine este una din cele mai nobile culori (vezi despre post anterior in acest blog despre : RED CARDINAL)considerand ca acesta contine patina vechimii. Gama se intinde usor catre reflexii portocalii/auri si cel al vinului oxidat.

#Autumn #PostProduction #modelling #PostProductie #DanIzvernariu #Vintage #Boehmia #luxfashion

11 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate