Caută
  • Dan Izvernariu

"Eleganta unei femei vine din caracter"-spus de un barbat!


... de altfel eleganta la oricine m/f nu vine decat din caracter! Madrid este diferit de climatul lisabonez. Toamna aici contine zile insorite si calde si nopti reci cu vanturi ce amintesc magic de Anima (masc.) si Animus (fem.) sau...alchimicul spatiu de comunicare al gandurilor si viselor noastre interconectate in acel "canal" nevazut de comunicare instinctuala. Madrid este comercial, Lisboa marea mea iubire este bohema si eleganta! Iata o diferenta. -Ce le aseamana? Limba, cultura, educatia, comportamentul, prestatia in raport cu terti chiar daca exista diferenta mare intre bohem si comercial.

ROSU, CREM si INDIGO


Doris Izvernariu Bruberry brand by dan izvernariu, Madrid, 2017 Sept

Sunt culoriile vestimentatiei lui Doris in acest an pentru aceasta toamna.

Din perspectiva culorii predominante ruginii am ales un rosu cald pe o piele usor bronzata , atat cat sa para o tenta de culoare ca urmare unei veri fierbinti spaniole.

De aceasta data Doris in tinuta de cocktail (after 6 clock) ... o combinatie intre modelul portugues ca rochie si cel britanic ca accesoriu,

Burberry brand ca pantof (toc de 11) si poseta ce imprumuta crem-ul pantofilor .

In ciuda multor teorii nu asociez pantofii cu poseta decat in varianta culorii si a designului , niciodata din gama poseta+pantofi acelas model!

Gasesc ca barbat acest detaliu un fapt cat se paote de fara imaginatie pentru o femeie ce presupun ca traieste liber si eliberata de mantalisme standardt.

Gasesti interesant ca un barbat se preocupa de tinuta unei femei?

Eu gasesc logic/firesc, daca consideri ca aceasta te reprezinta in vreun fel.

Masina (cel mai des uzat "model") nu este altceva decat o optiune ce releva u spirit si nimic mai mult.

Am sa ma explic, daca as fi femeie as vrea sa fiu pe gustul masculinului si atunci, in acest caz as juca cartea lor cat se poate de rafinat si chiar, dece nu, pretentios.


Doris Izvernariu Bruberry brand by dan izvernariu, Madrid, 2017 Sept

Ziua "Z" o stabilesc de regula incognito, "este acum!" ,

acea zi este ziua de shopping pentru Doris, regulat odata cu schimbarea anotimpului.Uneori adaptez negasiind ce doresc prin magazine. In general , insa, am noroc vazand lucruri noi si usor imi remodelez "ideia de acasa" cu care am plecat adaptand ceva "mai super!" decat am crezut fara sa vad in realitate.In "Ziua Z" sunt pesado ( fonetic pezado =enervant, obositor cu sens de... L.Pt. ,L. Esp. *expresie specifica) pentru ca vizitez magazine impreuna cu Doris selectionand si alergand ...sa vad, sa pipai , sa probeze, pentru... a ne reantoarce sau nu de unde am plecat sau pentru a mai da o tura pentru a ne convinge.

Ades sunt obositor... nu este vina mea ca om bracamintea si accesoriile sunt cam separat in diverse magazine.

Finalul mereu a fost OK si elegant pentru ca mereu asociez obiecte cu personalitate chiar daca discreta insa full in calitate fara a devenii concurente (primand ca obiect!) ci cumva ca un totunitar in care privitorul se va intreba mereu " ce ma atrage mai mult" fara a sti sa raspunda exact.

Surprind mereu


Doris Izvernariu Bruberry brand by danizvernariu, Madrid, 2017 Sept

In general sunt un imprevizibil ce paradoxal este previzibil daca tii cont de regulile stabilite tocmai de societate. Cand le uiti iti par un tip ce face parte din alta lume.

-Adevarul? Ignoranta!

Aleg in maniera de la mare la detaliu. Asa aleg eu linia tinutei lui Doris.In general privesc prin vitrine cele expuse doar in interior.

La primul lucru la care ma uit este CULOAREA, tenta ei si pe urma croiul. cand cele doua sunt OK atunci decid.

Niciodata nu fac altfel.In general aleg culori, in scunda instanta croi si textura. Desigur toate acestea doar daca se potrivesc cu linia ce o vad mintal finala.

Consider manechinele din vitrina, obiecte orientative a liniei modei, nimic mai mult!

Niciodata nu am ales cap coada un astfel de manechin daca a fost sa fie.

Linia mea mereu aleasa este combinatia dintre clasic si nou predominand clasicul si accent noul.


Doris Izvernariu Bruberry brand by danizvernariu, Madrid, 2017 Sept

Cum se impaca sotia mea cu ideia de-a o imbraca dupa gustul meu?

Doris are un talent nativ in a alege combinatii de obiecte. Cu toate acestea mereu se pierde in detalii . Atunci este momentul meu cand simplific ideia finala marsand mereu pe elegant nesofisticat.

Din cate imi amintesc niciodata nu am dat "faill" in alegeri.

Doris a fost si este incantata de ideiile mele pentru ca atunci cand asociez obiecte de imbracaminte am in fata imaginea finala si atentie, scopul ei... ori nu o sa am un final "by day" ori, pentru "cocktail" sau dinner. Ori, ori.

Revenind la barbati si masini

Partenera mea, sotie, amanta, prietena... (denumeste cum doresti!) trebuie sa se alinieze si sa se omogenizeze cu standardul modelului unic imaginat astfel incat sa para fireasca si nu o imagine decupata de undeva si transpusa altundeva ...absolut IMPERFECT si NEAVENIT.

Este usor sa faci aceasta!

Imagineaza ca Jaguar Brand Cars nu are a face cu vizibilul Adidas sau cu lumea ce pretuieste o astfel de marca doar pentru ca este expensive.

In acest caz tot ce adaptez la prezentarea nostra publica tine de o anume linie, British in acest caz; ce inseamna: conservatorism si futurism la foarte buna calitate discreta, inseamna putina cultura generala despre stiluri si specificul lor ca moment, putin rafinament si chiar multa, multa educatie in prestanta.In general barbatii prefera "pipitza" ce ofera "confortul" sexy/porn + cai putere masina.Ok, tot ei sunt cei care regreta pe urma pentru...investitie.


Doris Izvernariu Bruberry brand by danizvernariu, Madrid, 2017 Sept

Eu, prefer eleganta discreta , naturala si chiar absolut intelectuala cu personalitate ce...LOGIC te pune in dilema, nu altfel!Imagineaza ca o masina lux/sport precum Jaguar nu suporta jumatati de masura, acum imbecilisme analfabete cu bani, nici atat. Lumea va spune "WOW CE MASINA" si niciodata "WOW CE TIP" aici intervine secunda instanta in care TU esti NIMIC sau eventual "mecanicul" ce o conduce . "WOW ESTI INCOMPLECT!"

Scop finaI Investind in femei adevarate ,viata devine motivata, contrar apar infinitele dileme " ce? toate-s proaste?" , gresit! Ipoteza ta a fost proasta!

Oamenii aleg hormonal azi si regreta intelectual o viata intreaga.Un fapt cat de putin actualizat Sec. XXI in care...vorbim despre ratune/reatie. imaginatie/selectie, piramida de valori in care ...esti obligat sa te educi, culturalizezi, sa fi dispus sa primesti si sa oferi, sa ai o minte limpede si deschisa trecand totul prin tine astfel incat finalitatea cu tertii sa deie de 5 stele macar de un moment.

#Autumn #PostProduction #DorisIzvernariu #Jaguarcars #Vintage #modelling #Luxurycars #luxfashion #Boehmia #Lisboa

84 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate