Caută
  • Dan Izvernariu

Incurajand modele feminine ce au trecut de 45


Subtitluri: Varstele Toamnei/ Linia vestimentara a sotiei mele/ Lenjeria matura "La Perla"

Varstele Toamnei Opinia mea cat se poate de poetica privind Varsta de Aur consta in faptul ca la aceasta varsta de 40 este condensata frumusetea usor trecuta cu putina patina a trecutului din tinerete combinata cu maturietatea gandirii din experienta cumulata ce da sarmul luxuos al unei prezente excelente.


Post Production poster by Dan Izvernariu, Madrid 2017 : Blueberry light PsCss

Varsta de Aur Pentru mine este relationata cu anotimpul Toamnei la inceputul acestu-ia ; la peste 45 esti undeva in...Septembrie sau mijloc de Octombrie cand culoriile aurii se contopesc cu nuantele nobile de rosu, mov, mahon...

Gasesc ca modelele mature sunt mult mai expresive in maniera lucrariilor mele de studiu sau propuse pentru imaginea de lux. Sunt mai grele ca prezenta , mai certe ca expresie. In general femeile ce au trecut de aceasta varsta de 40 , din observatie spun, au tendinta de-a renunta la propria imagine trecand in acea "delasare" tocmai in momentul in care viata le spune: fructe coapte. Varstele pe decade isi au hazul lor, la 20 Primavara ai frumusetea copilului matur, la 30 Vara incepi sa ai patina adultului tanar optimist si proaspat trezit din visul de ieri dispus sa te adaptezi la realitatea de azi. La 40 incepe pur si simplu asezarea ta ca om , este momentul fixarii tale asa cum te-ai format,adaptat, educat, culturalizat in timp atat ca limita prorie a permis.

Ma uitam stand la o cafea dupa masa de pranz la o masa invecinata unde o Ea la 45-48 (?) se desfasura nestiind ca este observata discret. Am adorat elaganta flú-flú a rochiei de vara in culori optimiste pastel,a formelor ei bine definite si naturale, am urmarit atent gesturiile ei lente si sigure, mimica pe cand asculta sau replica ...pe acel ton jos curtenitor.

Linia vestimentara a sotiei mele Daca nu as privi la femei pe strada, in reviste, in filme, in momentul in care le abordez sau le privesc de la distanta nu as sti ce i se potriveste sotiei mele atunci cand decid sa ii schimb linia modei cu o tematica anume. Cred ca acest lucru ar trebui sa il faca toti barbatii, sa adauge , sa schimbe sa aibe un moment de fantezie atunci cand hotarasc ca ceva trebuie schimbat la partenera lor. Cum ai putea face aceasta daca nu ai avea referinte? La ce serveste flirtul (spre exemplu!) daca acesta nu ar avea ca scop mijocul de informare si comparatie, inspiratie in progresul tau?

Probabil ca trebuie sa lamuresc ceva relationat cu ce spun mai sus. Contrariile se atrag si se complecteaza astfel incat fiecare din acestea in cazul uman trebuie sa stie ceva din intimul opusului lui. Este adevarat ca ne continem? Da, pentru ca diferentele fac egalitatea.

In cuplul nostru liberalismul ne permite accesul la informare LIVE comparativ daca vrei, astfel incat fiind mereu actualizati putem analiza ce lipseste, ce este inutil sau cam care este limita, clar, avad fixat un model existential fix ce ne defineste. Acest exemplu foloseste daca este practicat ad-literam , util pentru a imbunatati o relatie , in fapt oricare ar fi.

Deschiderea este portalul catre actualizari , un cuplu inchistat de mentalisme nu poate avansa corect, nu este stabil si nici macar sincer in intimul lui.

Aproape 20 ani ne-am modelat unul pe altul, spun aproape 20 pentru ca recent 2006 acasa in Lisboa am stabilit pentru mine linia fixa a genului meu astfel incat in acest caz modificariile de stil in ce ma priveste sunt mici alternand intre rebelul din mine gen Jim Morrison ca aparenta nesofisticata si eleganta italiana a masculinului greu , nobil. Pe sotia mea Doris am fixat ca linie si gen tot in anul 2006 in Lisboa; am luat ca model Monica Bellucci considerand ca "la brunetta" Doris are a face cu stilul iberic pentru flú-flú de zi cu tenta british si italian la ceremonii sau cine.

Lenjeria matura "La Perla" Lucrand mereu pe tematica "La Perla" si/sau Triumph, mai pot spune ca recent am inceput sa optez din perspectiva schimbarii stilului lenjeriei spre genul matur mai putin sexy incitant si mai mult sexy elegant. O femeie ce are forme, la varsta de 45... in sus ar trebui sa stie ca este mult mai apreciata din perspectiva lenjeriei mature decat a lenjeriei sumare uzata cu doua decade anterior. Contrastul intre "inca tanara si coapta" si seriozitatea luxuasa a varstei de peste 50 face un contrast excelent si de buna calitate . Acest contrast este o linie fina abordata doar de cunoascatoare la modul general ce nu mai pariaza atat pe sexualitate cat pe caracterul format.

#Autumn #PostProduction #Dreaming #rationalism #DorisIzvernariu #luxfashion #Vintage #LaPerla #Boehmia #modelling

33 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate