Caută
  • Dan Izvernariu

Despre relatia tantrica


Consider Tantra (orizontal sau vertical) un act ce pentru acei care se respecta absolut obligatoriu de probat si studiat pentru simplu fapt ca acest aspect imbunatateste mult educatia si contribuie si mai mult pentru o viata echilibrata, linistita si cu intelegere pentru terti intelegandu-ne astfel pe noi insine.


Regularmente, oamenii se feresc sa vorbeasca deschis despre relatia sexuala, fantezia si dorinta inexplicabila poate din lipsa de personalitate data de nesiguranta sau mai rau, incultura. In Sec XXI aceasta nu este doar o frustrare a sinelui dar si un act ce nu face obiectul progresului si emanciparii. Practic Tantra in modul corect inca din anul 1993 atat vertical cat si orizontal. Nu am ajuns si nu cred ca voi ajunge un guru de vreme ce nu imi doresc aceasta dar in acest rastimp am descoperit traiind realmente si nu doar teoretizand filosofii adevarate despre viata, despre relatie, despre femeie (in cazul meu barbat), despre efemer, despre cine sunt, ce sunt , cum sunt si cum sunt vazut din afara mea de terti. Un lucru cat se poate important in evolutiia fiintei umane; totul pleaca de la noi insine din interior catre exterior ,ori acest interior nu va putea progresa si finisa propria maniera daca nu are referinte, daca referintele nu sunt bazate pe selectie de valori, pe armonie, pe ritm, vibratie, legea sincronizarii etc. Oamenii in marea majoritate a cazuriilor stiu doar un lucru, se nasc, se maturizeaza, se casatoresc, d-au nastere , imbatranesc si mor. In acest rastimp viata ii plafoneaza , ii face sa devina egoisti, ii determina sa devina perversi , rai sau indolenti. Relatia tantrica in opinia mea asa cum o practic actualmente este o legatura ce demonstreaza ca intre oameni exista (N) suflete pereche , ca aceste suflete pereche sunt unice , sunt diverse, sunt temporare, atat cat limitarea si viata le permite sa existe. Tantra este precum Soarele in relatia entropica a Universului in care tot ce digera este digerat la randul lui. Vreau sa spun, Soarele este unicul ce ofera energia , lumina, caldura ... se consuma pe sine insusi dar nu cere nimic in schimb. Tantra ofera, probeaza, cultiva si nu asteapta nimic in schimb altceva decat o speranta un uniunea "toate in unu". Un simplu exercitiu la indemana oricui fara a sti mai nimic despre Tantra, despre ce trebuie sa faci, cum sa respiri si complexul de amanare si abstinenta ca tehnica...este bunul simt, romanticul, generosul, dar toate acestea in acel moment unic in care intercursul face STOP! pentru un moment in care poti sa te vezi pe tine insuti prin ochii si gandirea partenerului tau. Incearca aceasta si daca traiesti intens ce vezi asa cat vezi, atat cat poti cuprinde, vei fi mai linistit in fata finalului tau.

#PostProduction #DanIzvernariu #rationalism #Legendapersonala #Tantra #legilepolaritatiiatractiei #Psihologie #alchimie #Erotic

39 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate