Caută
  • Dan Izvernariu

"Otrava" RozAlchimicul magic al parfumului ce "te poate face nevazut"

Exista un paradox in Univers, nu ar fi singurul... dar acesta sta la baza mariilor intrebari despre existenta, faptul ca intreg Universul functioneaza electro-magnetic, doar fiintele ce exista si traiesc in acesta functioneaza electro-chimic. Iata doua principii ce au la baza electricitatea ce functioneaza in comun ... .

Oricare ar fi explicatia finala ,constiinta, unicul lucrur ce ne deosebeste ca specie pe planeta este alimentata de simturi prin senzori , simturi alimentate de experienta si concluzie parte involuntar dedusa, parte voluntar logic insusita si perceputa.

Mereu spuneam glumind ca unicul simt ce nu poate insela este GUSTUL din moment ce vazul poate fi alterat, pipaitul inselat, mirosul...samd. Gustul mai poate fi simtit si prin miros, molecula inspirata putand atinge papilele gustative.

Mirosul este modul prin care fiintele inferioare noua se recunoasc, vaneaza, marcheaza "citind" delimitarea spatiului, se imperecheaza sau se rejecteaza devenind violente. In cazul fiintei umane, acest lucru il consider ca atrofiat, dar atrofiat nu din perspectiva functionala ci din perspectiva legaturii senzorului ca program de analiza in creier. Cred ca actualmente omul nu mai este capabil sa mai simta voit, am spus VOIT, feromonii sau hormonii; acesta ii deduce inconstient astfel incat oricine poate confirma ca "s-a indragostit fara sa stie dece". Daca ar fi avut abilitatea animala in functiune, ar fi simtit si stiut imediat ce s-a inatamplat.

Alchimia in sectiunea ei naturista s-a comportat ca un fel de vrajitorie a Ev Mediului in Europa si ca un laborator futurist in Antichitate , ca vorbim de Egipt, De Mesopotania, De Grecia .. . Numim vrajitorie sau magie (diferit insa cu sens comun) actul fara proba stiintifica sau executat rational dupa o logica dar desigur dupa o reteta ades inspirata. Din perspectiva politica, vrajitoria a fost considerata Lucrarea Raului asociata frecvent cu minciuna, ura si vrajba, crima, uneltirea pentru surminare. Magia, este partea stiintifica cumva probata in final, aceasta lucreaza cu logica, matematica, geometria, chimia stiintele naturii.

Concluzionam asa, oamenii nu au capacitatea de-a simti animalic in mod voit, prin urmare acestia apeleaza la artificii pentru a stimula atragand sau a indeparta (ades omorand prin otrava). Oamenii au descoperit puterea mirosului si a influentei acestu-ia asupra mintii alterate de toxina cu mii de ani inaintea aparitiei cuvantului Ph imprumutand din Natura mirosul florilor atribuit frumoaselor femei sau augustilor barbati.

Inca din Ev Mediu existau retete, elixire, potiuni magice (constructive) sau vrajitoresti (distructive) ce aveau influenta asupra gandirii sau a sanatatii.

Reteta magica a parfumului ce ascunde infidelitatea (esoteric)

Se spune asa: "In fiecare seara inainte de culcare sa iti folosesti parfumul obisnuit dupa baie in cantitate intensa daca in acea zi ai avut o intalnire amoroasa. De asemenea uzeza acesta si pentru cele patru colturi ale patului conjugal in care s-a comis infidelitatea si nimeni nu va sti ce se petrece" - citatul este dat de retetarul alchimic .

Explicatia exoterica (stiintific) poate fi unica inainte de a mai crede in puterea parfumului ca magie in acest caz asa cu urmeaza: Spuneam mai sus ca omul a pierdut simtul animalic controlat devenind cumva ignorant si doar inspirat fara sa stie de hormoni si feromoni. Mai stim ca persoanele se atrag in baza simtului fara explicatie si mai stiim ca daca ceva nu este ok cu partenerul (dedus din aparenta) este pentru ca pe undeva deja am simtit o schimbare a Ph ori mai grav o alterare a mirosului parfumului ce deja a intrat cu alt Ph prin schimb de fluide. Mai stiim ca o femeie ramane "marcata" o saptamana dupa actul sexual ca miros distinct. Iata cateva motive pentru care reteta magica a parfumului este revelata ca logica in cantitati mari in astfel de situatii cu gandul de-a acoperii o infidelitate. Nimeni daca nu este ignorant absolut nu poate spune ca nu stie mirosul partenerului lui si ca orice miros strain nu ii ridica intrebari. Posibil, posibil spun, hormonii si feromonii straini cuplului sa se faca pe nesimtite un motiv al respingerii reciproce fapt ce adeseori survine fara explicatie "duceau o viata fericita, sigura si luminoasa si totusi..." .

Tot ce am scris aici nu are proba stiintifica dar are logica de vreme ce mirosul ne altereaza starea gandirii in atractie sau rejectie.

#Alchemy #PostProduction #DanIzvernariu #exoteric #Psihologie #Erotic #Esoterism #alchimie

19 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate