Caută
  • Dan Izvernariu

SARA (2 nd session) Post Production /LisboaTe-as invita in Portugal sa vezi, sa simti, sa gusti elegantul bohem. Portugal pentru mine este casa mea, este locul unde m-am maturizat si iubesc Lisboa la fel ca orice portugues 100% de parca niciodata nu m-am nascut in Timisoara. Portugal dupa mine este patria Soarelui... acea lumina intensa ce nu poate fi privita directa venind de sus si nu poate fi privita din reflexul pietrelor albe cu care este pavat intreg Portugal. SARA Post Production (2nd session)Yachting by: Dan Izvernariu , Madrid 2017Pavilhão de Portugal XPO 98, Lisboa

Portugal este o tara a luxlui bohem. Un bohem art adevarat in care bunul gust nu poate fi discutat, ca este autodidact invatat pe strada sau cultivat in scoli inalte.

Ce se mai poarta in Peninsula Iberica pe aceste calduri ?

Totul este de culoare absolut deschisa , de la manechiura, accesorii, imbracaminte. Imbracamintea este lejera, asa trebuie sa fie in conformitate cu temperaturiile inalte ce aici curent ajung vara la orele pranzului la 45ºC maentinandu-se pana aproape de apusul soarelui.


Daca barbatii renunta la cravata si prefera doi nasturi descheiati la camasa, femeiile sunt in general ,cocktail flú-flú imbracate. Rochii largi, camasi sau bluze decoltate absolut usoare ca materiale. Ai sa auzi pe terase sub imense umbrele crem sunetul metalic a multitudinii de bratari , un fapt specific oriental imprumutat de la ocupatia araba cea ce ca si in Spania a durat aici 800 ani. Un amestec de occident parizian si oriental de mult bun gust. SARA Post Production (2nd session)Yachting by: Dan Izvernariu , Madrid 2017Pavilhão de Portugal XPO 98, Lisboa

Ce spun eu apartine clasei mediu-inalte, oamenilor cu preocupari intelectuale sau a lucratoriilor publici oricare ar fi.


Sesiunea doua a lui Sara am montat pe backgroundul Pavilhão de Portugal XPO 98, Lisboa a Arhitectului Alvaro Siza Viera respectiv a Centrului Comercial Vasco da Gama din cadrul zonei arhitecturale XPO 98 Lisboa. Un fel de "remember a imaginii locului unde am trait si am umblat zi de zi aproape doua decenii.

De aceasta data m-am jucat cu contrastele in prezentare , obisnuiesc sa denumesc tehnica Vintage Saturn Morning, o combinatie de lumina intensa crem si contrast albastru. Am dorit doar sugestia per ansamblu si nu detaliul fashion (rochia, pantofii sau accesoriile). SARA Post Production (2nd session)Yachting by: Dan Izvernariu , Madrid 2017Pavilhão de Portugal XPO 98, Lisboa

Am profitat de o intalnire a clubului meu Jaguar Owners España si in loc sa fotografiez masini am facut o propunere eleganta, pentru a primi un cadou sbiect de studiu.

Cum ne imbracam noi barbatii in Portugal? Tot cu referire la clasa mediu-inalta, moda este bazata pe costume culori crem, spic de grau murdar/gri, albastru petrol deschis . Eu personal prefer costumele usoare ; port doar costume bej sau crem murdar asociat cu camasi culor pastel egal ca : vernil, rosé, alb/crem. Port accesorii de piele (doar) , pantofi asortati la curea iar daca este sa fie o cravata aceasta va fi culoarea complementara camasii oricare ar fi.

Ca owner Jaguar , am avut initiativa de-a ma imbraca cu camasa verde inchis de aceasta data si costum de vara lejer crem, sau inversul masinii mele caroserie culoarea DEEP GREEN cu interior piele crem deschis (unt). Am avut succes, ideia a mers la inima multor amici de club care la proxima au aparut imbracati cu Tshirt Polo la culoarea masinii. Oricare ar fi, in sinea mea mi-am incalcat de acesta data propria regula privind camasiile pastel, dar, a meritat. Fondul pielii mele este masliniu, acum un pic bronzat nu cadreaza cu culori tari; am facut totusi o exceptie tinand cont ca intalnirea a fost dupaamiaza.


SARA Post Production (2nd session) Yachting by: Dan Izvernariu , Madrid 2017 C.C. Vasco da Gama XPO 98, Lisboa

Odata am descris Portugal si Lisboa in trei cuvinte : " Calores, Rumores, Amores" ( Calduri, Rumori, Dragoste) cules si memorat de pe un zid grafitti din Alfama, Lisboa. Autorul nu a gresit cu nimic, Lisboa este orasul Soarelui, a hapeningului mereu altul in fiecare zi si a femeilor de mult bun gust.


#Minimalism #PostProduction #DanIzvernariu #Lisboa #Luxurycars #luxfashion #Jaguarcars #Boehmia #PostProductie #modelling

28 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate