Caută
  • Dan Izvernariu

Tehnica inseamna progres


Tot ce vezi nu este real. Este o imagine compusa din...probabil (nu imi mai amintesc exact) 8 imagini imprumutate astfel incat la final sa deie un intreg.


Ai sa ma intrebi , probabil, ce este real? Ok, am sa iti raspund, "ce este realitatea?" raspunde sincer?! La ce foloseste o astfel de constructie? In fapt este o imagine, foloseste la orice sau... orice este posibil in Photoshop daca respecti norme. In viata, traiim o iluzie, iluzia a "cum ne place" sau "cum am vrea" un fel de amagire cu care ne mai incalzim din cand in cand, un fel de exercitiu al mintii in care nu renuntam la standardele fixate . Imagineaza exemple aleatorii la ce spun... in vremiile dictaturii in Romania, existau atatia intelectuali in puscarii pentru crez. Toti acestia repetau mintal formule matematice, istoria pe date si fapte, compuneau mintal poezii si poeme... un exercitiu de-a nu a adormi intelectual in vremi de restriste, un fel de-a reaminti cine esti si cum esti. Am creeat aceasta imagine ca performanta profesionala in ideia CREATIV; as fi putut sa execut o lucrare bizzara sau surreala, am preferat una realista ca final doar pentru a proba cumva performanta mea.

Este bine (sfat!) sa exersezi mereu ceeace esti simtind aceasta si imbunatatind de fiecare data avand ca raport experienta si referinta. Acest lucru inseamna elevarea constiintei, personalitatii etc. Un fapt necesar progresului si evolutiei. Cu cat obsesia devine mai acuta avand grija sa alegi drumul ce sr putea fi catre "cap compas" cu atat este mai cert ca vei ajunge acolo intro zi. Acum retine apropos de colajul meu, imaginea ta poate fi mutata oriunde in orice context, conteaza Lumina in care te expui.

#PostProduction #DanIzvernariu #rationalism #Legendapersonala #Vintage #modelling #luxfashion

22 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate