Caută
  • Dan Izvernariu

Teoretic sunt pregatit!Daca este sa fie, se intampla oricui, psihologic m-am pregatit sa raman singur. Nu ma speculati in ceeace spun, viata este asa si trebuie privita ca atare, spun: IN CAZ DE

Ascult in acest rastimp scriind Dark Piano (Link), un fundal excelent inrospectiei.

Daca ar fi sa raman singur, m-as inconjura doar de cateva lucruri si un intreg arsenal de "link"-uri sociale. In primul rand as imparti lumea mea in doua. O parte a ei a companiei mele cu mine insumi, doar, o alta a socializarii concrete materializate insa separata de lumea mea. Nu cred ca as mai avea vointa responsabilitatii asupra dualitatii vietii. O prefer doar pentru mine , un fel de egoism ce oricum nu deranjeaza pe nimeni.

Vorbeam cu o adevarata muza in privat ce dupa multi ani de zile de conversatie email in discretie absoluta ce imi spune vazand postul meu din reteaua sociala Facebook (cu aceasta tema) avand ca tema ce as face daca..., imi spune astfel, o citez: "Există puterea/plăcerea de a trăi singur și cunosc bărbați singuri ce nu vor cu niciun chip să se însoare. Diferența rezidă din faptul că ei chiar pot avea orice femeie își doresc, dar nu o fac pentru ca nu vor! Deoarece este mai simplu și eficient doar să tranziteze. Și nu mă refer la răspundere, sau asumare, ci pur și simplu sunt bărbați puternici care gustă viața din plin."

Un extraordinar pasaj ce a pus in ordine ideia mea.

Am sa va spun in ce consta acest mare adevar matur si profund. Orice in aceasta lume pleaca matematic de la UNU si se incheie in UNU sau... pleaca de la propriul sine...umbla in universul social..pentru a se reantoarce dupa un timp la propriul sine asa cum a plecat. Cumva ca si cum din singuratate se deschide o usa catre socializare pentru ca mai apoi sa revii la intrare pentru a iesi. Acum ca sti pe unde sa intrii, ce sa faci si cum sa realizezi, nu mai ai nevoie de permanenta socializare ce pana la un punct este buna dar cand intervine dualismul adio...liniste, fericire, vis. Din afara mai poti sa faci ce vrei, odata implicat insa regulile se schimba si te confrunti cu situatii la care nu ai fost pregatit sau mai rau nici nu merita sa le indrepti.

Spuneam in Facebook astfel: Cum va arata perioada mea inainte de ...urmatoarea "casatorie"? "Simplu, as avea in dulap doar trei randuri de costume absolut la fel, cu 9 camasi culoare identica ca sa nu calc des, cu 10 perechi de boxeri de culoare gri... 10 perechi de ciorapi si 10 maieuri. As spala Jag-ul doar la doua saptamaini si as uza mai des ceasul meu mecanic. As uza acelas parfum, m-as barbieri odata la 3-4- zile si as avea Tissot-ul reglat la secunda ca sa stiu cat a trecut si cat a ramas . In rest as citi, as continua blogul meu cu nota "dark", as incita la discutii absolut intelectuale, as merge Duminica sa beau o cafea de dimineata in oras. In rest as observa... ca un lup din barlog ce vaneaza doar pentru a traii. Nimic mai mult. M-as trezi dimineata ca azi la 5:30, as citi stirile, as da DELETE la account Facebook si seara la cina ... te-as ruga sa nu imi spui o prostie lipsita de intelect." Daca , DA... atunci sti !

#Dreaming #DanIzvernariu #Legendapersonala #rationalism #Boehmia

22 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate