Caută
  • Dan Izvernariu

Photoshop After effectsRasfoiesc un VOGUE incercand sa observ care este esentialul efectelor in fotografiile postate de magazin.

Folosesc acum un SAMPLE model (Phoebe-Tonkin) pentru a exersa calitatea imaginilor din revistain cauza. Am plecat de la un original color ,portret, apoi am procesat imaginea in Photoshop astfel incat aceasta sa iasa din obisnuit astfel incat sa poata fi la o adica, o imagine de revista de lux. In aceste conditii ai nevoie de fotografii originale excelent si profesional realizate. Preferabil STUDIO.


Original pics by andie_mikaelson

De o forma sa alta, ambele variante sunt OK, varianta mea alb-negru, insa are o anumita sobrietate ce enunta luxul pe cand originalul, excelent realizat este doar o imagine "cinci stele" ralizata studio. Actualmente sunt preocupat de insusirea unor detalii tehnice de executie a portretului de lux. Revin mereu si arat cat de important este sa scoti din obisnuit o imagine fara a altera insa detaliul initial. Spun ades ca Lumina, Contrastul, Gama si reflexiile sunt importante. Deosebirea in conceptul nostru din Peninsula Iberica intre prima fotografie cea de sus si a doua de mai jos consta doar relationat cu locul unde o atribui pentru "ceva" . In primul caz putem insinua sa spunem bijuteria expusa... in al doilea caz cel color, este un pur si simplu excelent realizat.

Am insistat mult in detaliu revelat ochiului tau. Am marsat pe fond NONE, cu textura a pielii fine blur NONE, dar am accentuat insistnad la detalii ochi- gura- bijuterie. Trei lucruri ce accentueaza acum un portret capabil sa se impuna alaturi de o bijuterie. Aceste tehnici de orientare a ochiului in domeniul comercial sunt des folosite in revista de lux. Fie ca directionam privirea ta catre ceeace vrem sa vezi prin blur fie prin nuante si lumina.

#PostProduction #DanIzvernariu #PostProductie #modelling

12 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate