Caută
  • Dan Izvernariu

Fernanda, PRADA colors technique


La ce mai lucrez? ATN : Modern look poster? La ce mai lucrez? Ma stradui atat cat propria limitare imi permite sa mai extind putin peste propria limita. Incerc mereu sa OBSERV fara a fi observat. Un fel de voayerism doar pentru cunoastere. Fac aceasta in paralel, in profesiune ca in viata. Stau in ungherul meu intunecat si admir. Doar asa inveti, observand, trecand mai apoi prin filtrul gandirii, planuind si executand ce ai imaginat.


Este important sa cunosti si sa ai contact cu lumea fina. Am spus..FINA si nu BOGATA, a doua nu imi spune nimic oricat de anti-comunist as fi. Persoanele in general frumoase au personalitate formata si au multa dezinvoltura tocmai pentru ca au reusit sa fie frumoase. Numesc FRUMOS aici , nu neaparat sculpturalul, atractivul sexual ca tipar ci acea frumusete ce vine din interior. Am gasit intre modelele mele o multitudine de genuri dar doar doua mari deosebiri la clasific ca fiind radacina celorlalte. Modelul absolut feminin cald ce inspira , femeia materna si modelul rece, absolut grafic misterios si cumva inaccesibil ca imagine. Recunosc ca nu m-am putut decide pentru ca am stari ce oscileaza in functie de tema, daca ar fi sa aleg modelul preferat nu as sti care este, realmente! Probabil inca nu mi-am gasit adevarata identitate? Posibil. Ma repet, am fost PUNK 100% , am trecut perioade de autism, dezordine, confuzie, autodisciplina mai tarziu educatie... Totusi nu am putut decide 100% ce vreau pentru ca asa cum am spus mai sus , alternez in stari. Ca si cum ai fi in doua lumi osciland. Cand esti in una vrei in alta si cand ai ajuns unde ai vrut te uiti de unde ai plecat.


Am realizat dupa imagini color asa cum au iesit din aparatul de fotografiat o post productie in maniera afiselor moderne de maxima eleganta luand ca studiu linia fashion "PRADA" in prezentare. Ca tehnica, am desaturat culoriile la limita, alb-negru, am marsat pe nuante de gri, alb/rose si negru. Un fel de prezentare minimalista la obiect fara detalii ce ar putea fura ochiul. Pentru un afis de lux gasesc rationala ideia de mister, dezinvoltura si mai ales eleganta in simplitate. Recunosc ca inca ma simt obsedat de combinatia alb/crem+ gri+ maron gama. Nu am gasit ca este cazul aici sa scot in evidenta culoarea pielii pentru ca am dorit sa te directionez catre imaginea generala ca stare si nu pe detalii anume. In general modelele mele nu zambesc in fotografii. De aceasta data am preferat contrariul teoriei mele. Uneori, zambetul incalzeste o imagine mult prea "android" sau sare peste umanul rational devenind mult prea ScyFy, robotic..le prefer si pe acestea insa in contextul unui interior cald si absolut elegant fie prin textura peretelui sau a obiectelor in general vechi,


In fapt, este asa, cum cade bine contextual as spune. Probabil sunt polyamor, le iubesc pe toate daca se potrivesc cu scena , vreau sa spun, viata este diversa, oscilanta, versatila, dualista, complicata daca te inhami la filosofia iesirii din matricea ei. Tot ce se vede este inca in studiu cu termen de predare. Finalitatea: naiba stie ce vreau chit ca m-am gandit mult la aceasta!

#PostProduction #Dreaming #DanIzvernariu #rationalism #PostProductie #Psihologie #modelling #luxfashion

14 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate