Caută
  • Dan Izvernariu

Segovia last Summer


Sunt prins in acel tumult de evenimente... am promis Dorinei o sesiune foto in Madrid cu titlu Incognito de dimineata. Tumultul? Probleme, Doris a mea, anul trecut a trecut razant in aceasta perioada de usiile Universului paralel... . In acest rastimp, am avut o tema despre care spun este INCOMPLECTA. Este greu sa te transpui, regizor, fantezie, post productie... probleme vitale acasa... este ca pe scena, doar daca esti bun actor esti...bun! Publicul nu trebuie sa stie. Dorina, ne-a vizitat in Madrid, am vizitat imprena Segovia, un loc magic, un loc intim. Este greu sa " focus" ... dar totusi incerci... e viata ( Es la vida!)...trebuie sa te lasi liber cat poti... sa uiti, sa mergi mai departe chiar daca simti ca nu este nici momentul si nici nu esti acolo. O perversiune obligatorie in Art altminteri... nu ai finalitate sau nu ai oferit nimic publicului.


Dorina & Dan Izvernariu Selfie Segovia 2016 Am denumit aceasta intalnire LIVE dupa catva timp de socializat Romania- España in Facebook ca fiind o proba... . Ce numesc eu proba? In realitate, oamenii sunt fotogenici sau nu. Ei doar "par a fi" pentru ca in secunda 2 sa nu fie. acest neajuns vine din magicul puterii ILUZIEI pe care o avem in constient.


Ok, ce m-a impresionat la Dorina? Am surprins cateva secvente de dimineata la mic dejun "Hotel Exe Casa de Los Linajes" Segovia in peisaj bohem luxuos , expresia intelectuala. Poate ca ar trebuit sa o reprezint alb-negru, se spune, fotografia alb negru reprezinta SUFLETUL subiectului. Am facut un tur rapid in Segovia prezentand Dorinei, ascunsul magic al istoriei, vorbind despre Cavalerii Templieri, despre masonerie, despre... lumea ce nu este vizibila pe strada dar care, exista in edificii. In acest timp intre doua telefoane privind starea sanatatii lui Doris aflata in Mardid, am incercat sa surprind gesturi, ipostaze,...franturi de imagini ce , la urmatoarea data nu vor mai fi simple studii ci... "final cut" ca imagine.


Dorina este impresinanta prin faptul ca este proaspata, vie si cu personalitate. Personalitatea... este ceeace caut, vreau si fotografiez. Am asociat Dorina cu Jaguarul meu, o imagine pentru mine deosebita in eleganta; ceva ce imi aminteste de filmele latine portuguese in care acel sexappeal nu este evident dar domina daca ai ochi. Un fel de a combina repere pentru a da "tag" unei trairi class. Ce am gustat privind la ea in imaginea alaturata? Este o secventa din celputin 6 din care am ales. Imi inspira forta, feminitate, personalitate dominanta. Este ceeace vreau sa vad la o femeie, criteriu pe cat se poate 100% garantat in realitate.


Caracterul Dorinei La intalnirea noastra am avut senzatia romanticului complectat de cultura. O persoana ce stie, are rabdare sa asculte intreband detalii dupa, este Clasa . Oamenii se vad, se percep, se complecteaza daca se plac sau se simt in siguranta impreuna. Este tot ce poate fi mai potrivit in relatia interumana intelectuala in care nu este loc de indoielnic. In imaginea alaturata, o ipostaza meditativa la intrarea in Saint Estebahn, cumva intre doua realitati. Una pur art comercial (de revista) si alta imaginativa spirituala...in plin soare al diminetii in Segovia. Comentez: Intelectual- intelectual, mai rar azi.

#PostProduction #DanIzvernariu #Dreaming #rationalism #Legendapersonala #PostProductie #DorinaApetrei #modelling #Boehmia #Luxurycars #Jaguarcars #Segovia

49 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate