Caută
  • Dan Izvernariu

Experiment VOGUEPostProduction by: Dan Izvernariu Madrid 2017 In maniera V O G U E In tema de azi, o veche obsesie a mea, combinatia intre nou si vechi (clasic).

In platou (studio) sunt precum "Lucifer", mereu provoc, cand provoc este imposibil sa nu aud exclamatii de uimire la final. Totul este sa scapi de standardtele din propriul cap. Totul este sa "imi treaca prin cap" imaginea finala ce inca nu a fost facuta dar se potriveste de minune cu modelul ales. Imaginez mereu fina fantezie, obsesiv? Poate dar fina, obligatoriu. In fapt, toti suferim de anumite obsesii. Sunt OK toate daca le treci prin tine. Initial, ne gandeam la prezentare BLUE JEANS genul in picioare si ... fundal NONE. Ma uit precum Jim Morrison dupa o doza adevarata cu bilet spre ceruri. Contemplu la frumusetea ei. Nimic sexual, pur si simplu! Imi intreb fotograful: - Omule, nu crezi ca avem prea mult alb/crem in fundal? Acesta imi raspunde meditand la modelul , acum comod in fotoliu. - Hombre... ar fi putut fi ceva de culoare... Cam da, pare... bluza nu da bine pentru ca e pata prea mare... Dupa un timp EA ne intreaba.."cum este? o incepem odata?" Din senin ii raspund fara sa-mi i-au ochii de pe imaginea ei: - Da, scoate bluza si sutienul! ... ascultam Alive & Kiking _ Simple Minds...


Imaginea din fundal de studio nu imi spune nimic... o schimb, prefer atmosfera venetiana . In rest, sarbatorim cu un Ballantines urmatorul nostru proiect. Am intalnit acest model intr-un loc absolut "nada ver com assunto" ( L.Pt. " nimic de aface cu ideia in sine") ; recunosc ca m-au impresionat picioarele ei lungi, drepte... fus! Sexual spun . Apoi am trecut la alte idei scriind pe un bilet e-mailul meu.

#PostProduction #DanIzvernariu #Vintage #PostProductie #modelling #Boehmia #luxfashion

34 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate