Caută
  • Dan Izvernariu

Obsesivul Rosé Iberic & "Clarice"Full Post Production SAMPLE

Spuneam anterior in unul din posturirile din blog ca de mic am fost fascinat de culori pastel in combinatia: crem, roz, olive, cafeniu, mustar. Am fost obsedat inexplicabil (tipare) de la varsta de 5-6 ani de peisajul iberic acela cu maslini, pini,leandrii roz si albi. Abia la 33 ani am reusit sa vad in realitate acest tipar .

Imi privesc clienta cu profunzime fara sa spun nimic. Am de executat un portret simplu insa vreau sa experimentez puterea gandului si a obsesiei mele pentru culoriile descrise mai sus astfel incat in proces de post productie digitala sa redau cat de apropiat ce vad cu ochii minti de decenii.

O privesc fara sa am ideie de finalitate, doar o privesc in tacere si seriozitate profunda de aceasta data fara sa clipesc. Nu stiu dece fac asta insa continui scena pana ce, ea, se fastaceste in fata seriozitatii mele. O intreb privind , acum , prin ea: - Te molesteaza privirea mea? Imi raspunde privind in sus : - Nu, dar imi amintesti de cineva. Spuneai ca te numesti , Dan? Ii raspund si mai misterios: - Nu, Clarice. Acum rade si pare ca este si mai confuza: - ...de unde ai stiut ca ma gandeam la Clarice ( Silent of the Lambs, movie)?? Imi ghicesti ganduriile? Ii raspund fara sa ezit: - Nimeni nu poate ghici ganduriile nimanui. Aceasta nu exista, exista doar suprapuneri de imagini din memorie, pe care le traiim asa cum le simtim. Intra in joc si contiunua: - O sa ma devorezi, atunci??? Ii raspund :- Nu, am sa te arhivez deocamdata. Recunosc in sinea mea ca imi place sa ma joc si sa fiu provocat inteligent si educat.


te arhivez deocamdata.

#PostProduction #DanIzvernariu #rationalism #Legendapersonala #Vintage #Psihologie #modelling #Boehmia

19 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate