Caută
  • Dan Izvernariu

Claude Pierre Bonard cover theme


Doris este cel mai scump model al meu cotat azi. Am trei motive sa cred aceasta, 1) Este un model fin classic- obiectivul meu, 2) Stie sa joace momentul incognito si 3) La sfarsitul lunii mai suntem si datori la banca. Macar odata pe saptamana trebuie sa iti permiti luxul si bohemul, altminteri...?! Pentru ce lucrezi sau platesti taxe, impozite, chirii si "hanganale"? Am rabdarea si ador sa o urmaresc pe Doris cand se imbraca. Un fel de voayerism art, in care vad sculpturalul si contextul.


Model: Doris Izvernariu 2017 Post Production and Photo by: Dan izvernariu Archive Ca barbat ai doar doua posibilitati elegante de a astepta o femeie ce se pregateste pentru o seara deosebita . Varianta 1 : Este sa iei startul cand hotarati ca e timpul de imbracare. Dupa ce te-ai imbracat ( asa cum te-au educat in armata) o sa ai surpriza de a astepta mai 15-20 min dupa caz la usa, gata vestit, parand un (fonetic) "papitzoi" la staif asteptand ca un catel la usa pe hol venirea Ei . Varianta a doua, este cea pe care o aplic eu de mult timp, gata imbracat imi fac o cafea, imi mai torn putin malt in pahar si asist pufaind calm un Davidoff pe cat se poate de gros ...asistand la scene: intrebari, comentarii, reclamatii, dubii ("cum imi vine asa?"), eventual reprosuri. Orice tip casatorit mai mult de 5-10 ani cu o persoana trebuie sa stie ca asteptarea si exercitiul britanic "Keep calm &...etc" face parte din ritualul feminin al "Love and Hate".

Folosesc un Sony a 230 cu un obiectiv normal 55 ... mai folosesc si un Nikon P100 special pentru portret... imi place sa ma scufund in timpul ei regland tehnica, gandind si anticipand miscari. Toate acestea imi produc stari de bine si abesnteism ... este ca si cum ai rasfoi reviste Art cu dopuri in urechi in timpul stirilor de la Tv ce vorebesc despre: "cum ar fi mai bine", "ce s-a dorit dar nu a iesit", s.a.m.d. . In rest...este inspiratie de moment tradusa mai apoi in corectii Photoshop ca Post Productie. ...uneori, protestez si ii spun : " daca am lasa cei 271 horsepower ai Jaguarului in parcare poriti la 2500 rpm timp de o saptamana non stop ar consuma mai putin ca tine zilnic in stare normala fara agitatie".Pune acum agitatia in calcul... . In viata bohema Art s-au consumat energii enorme. Nici Gala a lui Dali nu a fost departe de ce spun, precum nici Dali nu a platit mai putin ca mine doar, pentru... o imagine!

#PostProduction #DanIzvernariu #DaliSalvador #Legendapersonala #DorisIzvernariu #Erotic #PostProductie #modelling #Boehmia

29 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate