Caută
  • Dan Izvernariu

Natura - "Love, sex & hate"


Natura si Diabolicul fac casa comuna. Natura este puternica, ea ridica probleme, dileme...ea nu ofera solutii ce tin de rationament ci ridica probleme existentiale, conflicte, tortura, razboaie, violente, moarte.

Exista doua tipuri de TANTRA. Alba si neagra. Doar in cea neagra,prin ejaculare femeia este marcata. In prima varianta tantrica,prin abstinenta , lcruriile nu se vor schimba garantat. Dece ar trebui sa sti aceasta? In opinia mea simplu spus ar fi asa, atata timp cat o femeie nu este marcata si cu atat mai mult nu naste nu isi va modifica starea "Natura" continuand sa ofere, sa se ofere, sa fie proaspata si libera. Contrar, ea va deveni treptat schimbata si din pasivul ce ofera, va deveni invadata de forte ce ii vor modifica starea odata ce matricea fost activata. Practic devine Natura .


Natura - Creative PsCss inspired by "Antichrist" Movie(2009) PsCss by Dan Izvernariu, Madrid Jun. 2017

Am fost profund impresionat de o serie de secvente din filmul "Antichrist" pentru faptul ca in acestea s-a dat o lupta intensa intre constient/rational si inconstient. Interesant este cum, (observ eu) intreaga pelicula este un contra natura, act. Secventele sexuale spun ceva despre instinct si vorbesc mai putin despre inspirativ, dragoste si mai ales "poezie". Precum, acel instinct/pasiune devine o chinuitoare tortura posesiva, violenta, macabra. Intrebarea ar fi, pentru CE toata aceasta prezentare cat se poate de pertinenta in realitate in care iata (vazand acest film) constat ca in realitate in marea majoritate a cazurilor lucruriile se petrec identic, in numele dragostei posesivitate, tortura psihica, ... un adevarat Infern petrecut ades in paradoxala asociere a doua persoane, asociere in care victima devine colaboratoare agresorului. Intrebarea ar fi dece victima isi accepta agresorul, precum ma intreb cum se face ca odata ce primesti cunoasterea si puterea devii foarte rapid agresor chiar din pasivul in care te-ai aflat? La a doua intrebare am putea raspunde simplu, jocul cu Puterea este un act periculos precum libertatea primita cu care nu stiim ce sa facem. Din perspectiva "Love & Hate" in care victima colaboreaza cu agresorul, un fel de sado-maso existential ce da adrenalina garantat, as avea cateva idei - concluzie spunand astfel: - Femeia apartine Irationalului, este portalul inspirativ asociat cu Natura in vreme ce barbatul este portalul rationalului, iata marea majoritate masculina domina in politica pentru simplu fapt ca masculinul prefera in ciuda puterii lui sa apeleze la jocul mintii inaintea impulsului ceeace la feminin in general lucruriile stau invers. - Diferenta intre dragotea masculina si cea masculina este contrara ideii de gandire la masculin, ce paradox! Barbatii sunt posesivi odata ce au conquistat femeia dar devin usor victime a propriului egoism in timp dupa ...actul penetrarii. - Femeia Natura este precum o floare carnivora (nimic critic aici ci pur rational!) ea se ofera insa instinctual vaneaza provocand, acapareaza prin act sexual, omoara si digereaza subtil presupusa putere ce a pierdut "spada" pe care tocmai a oferit in mod paradoxal naiv dus si imbatat de parfum.

Se spune in mod esoterica ca nu este bine sa iti vinzi "Spada" precum nu este bine sa deschizi "Portalul Intunericului" ; am putea crede ca din cele mai vechi timpuri misoginismul a a umblat ca o umbra nejustificata in constiinta umana? Sau, am putea crede ca matriarp a cazut tocmai din motivul ca "prea mult inconstient strica!" ?

Oricare ar fi, finalul ideii mele este ca femeia ce apartine naturii, spun mai sus, trebuie inclusa in aceasta dar nu trezita ci lasata sa traiasca ca o floare intre flori considerand ca Eu-l ei are personalitatea proprie forte atunci cand vine ziua insamantarii, ca aceasta zi schimba radical si opus caracterul generos devenind posesiv, egoist si ades diabolic.

Desigur, ideiile mele vin ca observatie /ansamblu fiinte umane insa fac obiectul discutiei ce tin de misterul inversarii polaritatiilor odata cu Creatia.

#PostProduction #DanIzvernariu #rationalism #Dreaming #PostProductie #Esoterism #exoteric #Erotic

20 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate