Caută
  • Dan Izvernariu

Doris & UK Marine design wearConsider ca femeia din cuplu reprezinta barbatul si vice versa. In acelas timp, ideia de femeie ce reprezinta masculinul nu poate fi una cu titlu "achizitie" de vreme ce este o fiinta cu proprie personalitate , insa aceasta face obiectul unui studiu daca doresti sa ai alaturi de tine o nobila si brilianta aparitie. Anul acesta am proiectat pentru sotia mea Doris doua variante de linie vestimentara , ambele la libera ei alegere . Varianta coloniala britanica Saffari bazata pe culori auri, mustar si crem si varianta actuala aleasa de ea UK Marine bazata pe albastru, crem si bej auriu murdar in piele de sarpe ca accesoriu poseta si pantofi. Multi sau cei mai multi barbati, trebuie sa recunoasca, ca nu isi asuma resposabilitatea une-i aventuri de genul : am imaginat /gandit si proiectat mintal cum as dori sa arate sotia si/sau partenera mea atunci cand se prezinta in societate si numai. Acum, sa faca ce au gandit intocmai este si mai rar. Fac parte din categoria ce nu suporta ca femeia sa nu fie pusa in valoare , cuvinte tag ideii: sexy, libera, cu ersonalitate si absolut eleganta chiar daca linea vestimentara este simpla. O mare parte a barbatilor ce neglijeaza o astfel de ideie fac parte din categoria: gelos ca sa nu spun incult sau prost educat masand pe idei egoiste si posesive " ea este a mea si numai a mea" intuind din timp in propria imaginatie ca o partenera ce arata impecabil si sexy poate fi tinta altor barbati... ideie absolut eronata iar daca exista exista in baza unui adevar nerecunoscut sau evitat intentionat.


Relationat cu clasicul si acel fin feminin in norocul meu consta in faptul ca Doris este un model perfect din perspectiva constructiei fizice si a trasaturilor faciale astfel incat imi este usor sa o modelez pe tematica clasic-class. Totul a pornit de la o rochie (cea din imagine) pe care am ochit intro vitrina in Madrid in suburbia in care locuim. Doris a avut chiar un moment de confuzie si panica nestiind care vor fi accesoriile. Initial voiam o pereche de pantofi cu toc mediu bazat pe bleumarin si crem dar apoi mi-am amintit ca in colectia ei deja exista o pereche de pantofi din piele de sarpe crem in combinatie fina cu foarte putin auriu murdar ; norocul a fost ca doua vitrine mai incolo am gasit si poseta cu textura de piele de sarpe tot in culori bleu-marin si irizatii aurii de auriu murdar , sters. Cu palaria este o alta istorie. Palaria a fost cel mai ieftin accesoriu (incredibil!) pe care tot eu l-am ochit pe un raft in vreme ce Doris tocai alegea o alta palarie cu boruri mult mai mari. Am marsat pe ideia de imagine / total fina, clasica si de pretentie fara a straluci in nimic, ba chiar usor adaptabila la a putea participa la partidele de golf organizate in zilele UK Jaguar owner cars ES in care nu lipsim. In imaginea de mai sus am preferat SEPIA usor virata in BLUEBERRY color vintage pentru a da patina si oxid gamei sepia. Am surprins o imagine incognito in momentul in care Doris a gasit la un stand de obiecte vechi portretul lui Francisco Franco Bahamonde , o "intalnire" classi and classic intre doua lumi, cea apusa si cea prezenta in care, iata, nimic nu s-a alterat.


Orice barbat educat si "smart" va sti ca , iata...nu totul consta in autoturismul personal daca partenera lui nu face parte din acel peisaj imaginat si vazut deja cu ochii mintii inainte de a-l pune in opera materializat. Acum adevar, "nu haina il face pe om" as continua, daca acesta este de proasta prestatie cu bani insa il inobileaza daca stie ce poarta si cum sa se poarte.


La micul dejun in Chanoe Classic Auto Showroom Dan Izvernariu & Doris Izvernariu Madrid Iun. 2017 All pictures about us in Social Net. FACEBOOK link to SUNDAY IN CHANOE

#PostProduction #DanIzvernariu #Vintage #ChanoeShowroom #Lifestile #Oldpictures #modelling #DorisIzvernariu #Jaguarcars

59 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate