Caută
  • Dan Izvernariu

Portret de culiseDoris Izvernariu 2017, Madrid, España Photo & Post Production : Dan Izvernariu 2017 Mar. Madrid " pe tine omul este suficient sa steie sa te observe si sa nu se implice in nimic, decat sa steie sa te observe si se va simti ca la teatru" Dan Izvernariu despre Doris 2014 Cel mai frecvent utilizat model al meu este desigur , sotia mea Doris. Sunt diverse intelegeri ale sensului "model" , Doris in cazul meu este un modelaj al conceptului propriu la care am ajuns despre temele sau relationate cu temele abordate la care lucrez sau am comenzi. As vrea sa se inteleaga, Doris este un personaj cu o personalitate puternica, este genul matur elegant prin natura. Greu gasesti astfel de persoane disponibile sa joace rolul, "acum, aici" . A dorit si probabil inca mai doreste sa devina actrita. In 1998 cand ne-am cunoscut visa la Hollywood - viata insa nu ne-a purtat catre acele dealuri celebre al visului din film. Ce inteles are ca acest model ma inspira? Este poate mult mai bohema ca mine, are momente in care visul din lumea si spatiu ei traieste realmente natural exprimat in exterior.


Doris Izvernariu, Madrid, España Post Production: Dan Izvernariu 2015 "G" The Secret Masonic theme Adora amintiriile. Povesteste de "n" ori cele mai neasteptate momente ce au marcat existenta ei, fie comice, fie tragice sau dureroase. Pe toate le traieste din plin atunci cand le tranzmite. Este o persoana cu un suflet generos, uneori cum ii spun reprosand " esti enervant si periculos de increzatoare si generoasa!" - aceasta inseamna ca Doris a gresit fatal iertand sau daruind doar de placerea de-a darui indiferent de cat a costat aceasta. Cateodata in studio ma uit la masa de machiaj lasat in urma ei , acel haos de obiecte ce au fost folosite in graba ades. Este un aspect mai putin cunoscut de multi... sa sti si sa iti faci timp pentru a privi la lucruri banale facute de altii , in modul cum au fost facute si ce ascunde tacerea lor asa cum sunt dispuse la intamplare. In spatele acestor imagini sunt poate milioane de imagini, secvente, pe care ochiul si memoria le percepe insa care nu sunt procesate de gandire, mai din ignoranta, mai din graba, mai din lipsa educatiei in acest sens al sensibilitatii. Multi, insa, observa cu placere contempland la propriul pet : ce face, cum reactioneaza astfel incat acesta nu stie ca este observat. Aceste momente sunt in fapt acel "save memory doc." ce ne ramane fixat in constiinta pentru totdeauna. Doris are o capacitate nativa de a juca un rol cu mult natural. Uneori este in extremis, exploziva sau melancolica , vesela sau trista / minute. Acum este capabila sa enerveze si sa fie nervoasa ca pe urma un singur cuvant primit sa o schimbe radical si opus. Un fel de bipolar cu trairi intense exprimate in exterior. Iata unul din secretele ei pentru care o face usor de modelat ca model intrun context mai greu de realizat cu alte persoane poate net superioare ca aspect insa fara traire. A doua parte a vietii ei a trait experiente de schimbari radicale in bine. In superior ca stil de viata si perspectiva insa aceasta nu a schimbat cu nimic spiritul si sufletul ei, ramanand mereu cu viciul incorigibil al naivitatii unui caracter uman si bun. Intro lume absolut falsa si viciata de interese in care misticul apocaliptic al Bibliei spune metaforic (citat aproximativ) " vei merge zile in sir pana vei intalni un om" iata, azi pe avenida (bulevardul) aglomerat este identic... Doris este caracterul tau (daca este!) disponibil pentru dragoste, vulnerabil in fata perversitatii si mereu recalcitrant in greseala iertarii. Odata, recent, am certat-o pentru faptul ca a gresit iertand, uitand, visand... a lasat ochii in jos si mainiile i-au cazut in poale privind in podea. Am intrebato taios : "Dece refuzi realitatea dura si rationalul?". Mi-a spus privind pierduta: " Nu stiu!"

#PostProduction #DanIzvernariu #rationalism #Legendapersonala #DorisIzvernariu #Psihologie #modelling #Freemasonry #Masoneria #EditorialdeDuminica #Boehmia

56 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate