Caută
  • Dan Izvernariu

Nopti cu Luna Plina in Madrid


Post Prductie Incep noptiile calde in Madrid, nopti de Primavara in care aerul conditionat din casa a luat o pauza prelungita dupa o iarna la foc continuu +25ºC si astepatnd o vara torida la +18ºC 24/24/7 zile. Este perioada intermediara in care racoarea este complectata de vin greu si vechi iberic si de butaforia gastronomica fatezista in care aromele sunt amestecate astfel incat, hedonismul devine normalitate. Gasesc bucataria spaniola mai "orgasmanta" decat cea portuguesa insa la fel de fina. Pe micul balcon al apartamentului nostru ne asezam seara la masa. Ritualic aprindem trei sfesnice separate cu scopul reamintirii cine suntem prin Cunoastere, CUM suntem prin Putere si cat de frumos putem traii prin Frumusete. Preferam sa ascultam in background apartament muzica cover cantata "altfel" decat original nu insa pierzand calitatea originala. Ca sunt romante, ca sunt post modern jukebox (anii 50) , ca este vorba de fado sau flamenco , da egal... important este sa simti si sa traiesti momentul departe de vulgar.


Post Production SAMPLE Moonlight by Dan Izvernariu 2017 Madrid Esp.

Ai putea crede ca in cateva secunde shot se ascunde un flirt? Eu sustin ca da de vreme ce ai liber in expresie , ma privesti si faci fara sa vrei gesturi sau limbaj corporal fara tema studiata. Priveste o clipa imaginea alaturata. Ce spune ea? Un spatiu inaccesobil tie prin bratele incricisate. Dar citeste in ochi.., Este un contrar ce te pune in dilema daca nu sti ca spatiul tau este limitat insa disponibil daca spui ce vrei sau pe ce mizezi franco si fara a mai complexa situatia. Franchetea este buna daca sti sa o exprimi contextual. Este un fel de ping-pong in care servesti si astepti reactia. A te intinde inseamna aici... a plusa fara raspuns . Raspunsul trebuie sa fie pe

masura , un fel de reactie la provocare. Daca ea intarzie este mai bine sa o lasi balta. Orice persoana din aceasta lume vrea sa se confirme sau sa fie confirmata. este o lege a Puterii si Frumusetii privita prin Cunoastere . Orice persoana vrea sa fie confirmata de ceva ce ii pare superior , confirmare ce in fapt inseamna: recunoastere ca egal, reproductie si perpetuare, progres. Toti aven nevoie de aceasta si toti procedam in acest mod, unii elegant evoluat, altii simplu si primitiv, iata diferenta! Noptiile iberice sunt boheme, ele exprima o stare ades ascunsa, stare in care fie ca joci ce simti pana la capat, fie ca joci cu limita pentru a juca. Orice profesionist in domeniu stie asta , oriunde in lume este la fel insa in jocul de priviri este mai intens in spania si Portugal, verificat!


Post Production SAMPLE Moonlight by Dan Izvernariu 2017 Madrid Esp. In final am sa te intreb, ce altceva mai calitativ in viata este daca nu exercitiul romantic si cucernic? Sunt poate mii de raspunsuri, unul este cert, in acest exercitiu se regaste personalitatea ta asa cum ea se prezinta calitativ evoluat. Daca am exersa aceasta zilnic am fi o lume mai buna si mai inclinata catre stiinta, cultura, educatie, magic al visului materializat in realitae prin "a face" judecand inatai si a proceda asa cum constiinta o cere proband un om elevat, frumos, elegant si departe de vulgar.

#PostProduction #Dreaming #DanIzvernariu #rationalism #Psihologie #Masoneria #modelling #Boehmia #luxfashion #Erotic

28 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate