Caută
  • Dan Izvernariu

Sunt de ...JAGUAR. Nobletea, obliga!


In anul 2002 in Lisboa, proaspat emigrant cu aspiratii mari la viitor . Mergeam intro zi oarecare catre "job". Si eu si Doris lucram cam 12- 14 ore pe zi doar pentru a recupera si a inainta in viata asa cum ne-am propus in 17 Dec. 2001 plecand din Timisoara definitiv catre o directie absolut necunoscuta, un fel de aventura in Legenda Personala (alchimica) ... a transformarii Sinelui la o varsta de 33 ani. Ce numar interesant, esoteric vorbind!

Spuneam ca in acea seara am vazut pentri prima oara o masina ce m-a impresionat din perspectiva designului. NU SUNT ADEPT al masinilor si sportului insa vorbesc si despre acestea intre multe altele marunte: politica, religie, afaceri... vulgarul ce il traim temporar intro viata atat de versatila.

Important este ca la viata mea am condus incepand cu 1993 Aug. Dacia 1300 model 1972 , Fiat Ritmo 1600 Diesel 1994, Oltcit 1984, Ford Sierra 1,6 (1984), Ford Sierra 2.0L , V6 (1986) si Mercedes 500 Sport ... .


My Jaguar sType 3L, V6, 271hpW, Executive

Masina visului meu ca design in Timisoara pana in 1998 a fost Alfa Romeo 144, mai sus de aceasta marca, nu am vazut nici macar pe internet ...pentru ca nu aveam la acea data internet in casa.

Lisboa 2002

Am ramas "interzis" (expresie suburban!) cand am vazut cat nobil este investit in linia JAGUAR sType 2001 , cat de flexibila a fost ideia intre Sport (BMW clasa 5 ca viteza) si Mercedes AMG ca si confort si eleganta. Un fel de samart british guy bine imbracat ce dadea clasa la toate sporturiile de la facultate. Aceasta a fost prima ideie privind acest model de la Jaguar sType. Sau...un fel de Princess Diane imbracata de Golf capabila sa alerge sprint fara sa isi puna problema tocurilor si a tinutei cocktail ...daca intelegi ce vreau sa spun!

Ok, o astfel de masina la acea vreme era imposibil de visat pentru multi autohtoni portugiesi, acum pentru un simplu emigrat... . Cea mai ieftina la prima strigare incepea de la cca. 80.000 Euros sau echivalentul unui apartament mediu class elegant in Lisboa.

Abia dupa ani buni , dupa reantoarcerea din Wellington New Zealand am reusit gasind o oportunitate sa achizitionam si sa devin "owner" sType & MemberJaguar España.

Clasa Jaguar (oricare ar fi subdiviziunea ca model... s, x, j, i, ...) apartine tipului de om bohem, cultivat si cu gust pentru arta si sport. Genul masculin incantat de femei elegante, manierate dar cu personalitate , iata freudian spus!

Eleganta si clasicul precum puterea si tehnica ce te surprinde in momente cheie apartine categoriei: gentleman indiferent ca esti in UK, Esp, Pt, US, NZL... pe acest pamant. Este precum, Harley Davidson Motos... tipi liberi, nonconformisti, naturisti, autentici in felul lor si originali absolut in regula si casta din care apartin .

Genul meu este elegant, bohem si bataios atunci cand spun CE sunt si mai ales CUM sunt; un tip controversat(oentru unii ce inca nu cunosc, mediana vietii) cum spunea un batran si vechi prieten din coplilarie , Marius Scoroase ( afirmatie facuta in jurul aniilor 1987 in Timisoara) Da, asa sunt EU, un visator, un realmente cruciat (actual Templier), un rebel soldat ce face diferenta intre doua stari: acum muncesc si sunt murdar de atata munca iar acum...sunt elegant si incununat de Glorie pentru ca merit. Educatia parintiilor mei m-a invatat sa nu imi pierd in nici o conditie verticalitatea 90º a Coloanei Vertebrale. Sunt servitorul si Aristicratul aflat in serviciile tale (daca sunt!) fapt ce functioneaza DOAR pe respectul reciproc.

JAGUAR sType este o limuzina romantica pe an ce trece, acest model aminteste de femeia Noului Val (New Vawe) elaganta dar futurista, romantica dar cu personalitate, sexy insa ... daruita doar cunoscatoriilor si nu ignorantilor.

#Alchemy #DanIzvernariu #Legendapersonala #Jaguarcars #WellingtonNewZealand #Lifestile #alchimie #Masoneria #Boehmia #Luxurycars #Freemasonry #danizvernariublog

28 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate