Caută
  • Dan Izvernariu

Anotimpurile varstei. Gustul fructuluiNimeni nu a venit in aceasta viata cu un scop anume altul decat un cobai pus in situatie din care alte generatii au invatat ceva sau au gresit ignorand.

Intre 20 si 30 oferi visand. Intre 30 si 40 lupti pentru a proba ce spui. Dupa 40 te retragi si reaincepi ciclul eu si altii dar in primul rand EU. Toate pleca de la tine, merg prin lume catre Lume insa concluzia finala se restrange la tine insuti. Matematic spus, toate pleaca de la 1 se multipilica 1+1, 2+1. 3+1 , n+1 pentru a face un simbolic intreg ceva+1 . Cand intregul a devenit clar in constiinta noastra tragem concluzia lui atat cat constiinta ne permite ca limitare proprie iar in baza ei este atitudinea pe care o adoptam la final.

Daca intre 20 si 30 nu vezi decat arhietipuri inseamna ca ai suflet, dupa 30 daca nu reusesti sa faci selectie nu poti lupta pentru valori iar daca la peste 40 nu ai concluzionat conservator este putin probabil ca la 60 sa mai ai potenta (oricare ar fi referinta).

La 20 credeam ca justul este just , ca munca si profesionalismul trebuie perfectionat. La 30 am constatat ca nu eu si nici mama nu poate confirma corectitudinea mea profesionala ci politica prin care ma fac inteles. La 40 aplicand politica am vazut ca orice atrage nu este electro fizic ci electrochimic , ori, totul se bazeaza pe relatie interumana si nu pe valori extremis rationale. Din acest motiv societatea avanseaza lent in progresul constiintei. Ne placem, ne iubim, facem * ...platim dar niciodata nu ne batem joc. Ideal ar fi!

La peste 40 incepe Toamna si decantarea... parte sunt iluzii, parte sunt lucruri magice neantelese, parte sunt experinete (bune sau rele). Acest fapt te obliga la selectie, nu faci selectie?! Ok, esti selectat! La 40 orgasmul este altul, el va tine de intelect , de calitatea experientei anterioare, de materializarea sufletului si spiritului personal in relatie cu terti. Ori vom observa ca nu orice merge cu orice doar pentru ca sunt magneti ce se atrag. Iata teoria electorfizica cade contra cea electro-chimica.

Spiritul presupune elevatie, exaltare, ori cu cat mai multa experienta cu atat mai putina exaltare. Din acest motiv la 40 , Toamna, observam ca toate se cuvin "cazand" insa putine se potrivesc ca forma si culoare.

In fapt, fiecare din noi suntem unici, simili uman, unici ca persoana si acesti NOI atragem sau respingem. Secretul? Secretul consta in cat poti ingurgita digerand ...cand nu mai poti, ramai singur. Singuratatea este Iarna ... anotimpul albastru si rece... in care se deruleaza ultimile imagini a ceeace ar fi putut fi, a realitatii si a variantei in care nu ai vazut nimic pana atunci.

Singuri venim pe lume si singuri plecam. In acest rastimp participam involuntar la progres si evolutia constientului comun transmis... ancestral, ombilical, verbal.... am spus, Amin!

#PostProduction #DanIzvernariu #rationalism #Legendapersonala #PostProductie #Psihologie #legilepolaritatiiatractiei #Alchemy #EditorialdeDuminica

45 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate