Caută
  • Dan Izvernariu

ATN PsCss: Dias que vuelan, noces en velaNU sunt fotograf. Din acest motiv uneori ratez apoi incerc sa corectez in Photoshop neajunsul dat de eroarea lentilei ca urmare a unghiului gresit. La modul general optez pentru lumina naturala, in acest caz cea intrata prin peretele de sticla al apartamentului meu si cateva sfesnice cu lumanari albe asezate pe podea pentru a face un dialog contrast si de culoare intre albastru (cer)/portocaliu si galben auriu(flacara lumanare.


Problema mea cu perspectiva este ca prim planul niciodata nu imi iese asa cum ma astept. Poate ca daca as mai face cateva exercitii in acest sens cu camera foto am sa inteleg dece ochiul imi percepe una si lentila imortalizaeaza alta.

Foarte rar am reusit din prima sa nu scot maini mari sau prim plan supra marit. Acest lucru deranjeaza cu siguranta unui portret delicat.

Ne asezam pe podea.

Povestim si incerc fara a perturba momentul sa observ subtil gesturi, mimica, expresie. Cumva sunt in doua locuri in acelas timp.

Nu vreau ca subiectul sa simta ca "nu sunt acolo" pentru a continua cat mai natural si mai firesc propria prezentare.

Asa cum gandeste si traieste in interior va exprima in exterior. Aceste flash-uri sunt reprezentarea exterioara a unei trairi intense in vreme ce subiectul isi dezvolta povestea, aceste secunde sau fractiuni de secunda in fotografie pot face tot sau nimic daca au fost pierdute.

Viata este compusa din secvente; se spune ca aceste secvente sunt in fapt nano picro secunde ca timp masurat si ca daca cineva ar putea extrage o singura secventa din sir, ar disparea din time-line ul vietii.

Reflecteaza putin asupra a ceeace spun. Poate fi un lucru interesant aspectat in relatie cu viata si existenta.

#PostProduction #DanIzvernariu #PostProductie #modelling #Erotic

58 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate