Caută
  • Dan Izvernariu

O Duminica in "Chanoe"


Spuneam anterior in blog posturiile recente ca una din pasiuniile mele este designul clasic fie el in domeniul mecanicii, interiorului ca arhitectura sau a modei. Este si unul din motive pentru care la fiecare eveniment al salonului de autoturisme clasice "Chanoe" din Madrid nu lipsim. Amestecul placut de lucruri moderne si clasice, cocktailul de obiecte de pret si atmosfera absolut eclectica a salonului ne atrage. In fiecare Duminica avem ceva nou aici, de la standuri de obiecte vechi cu vanzare , imbracaminte, mobilier si marci diverse de autoturisme cu o vechime mai mare de 25 ani ...este o permanenta miscare de obiecte de decor si mereu de sarbatorit ceva. Ziua Americana, Ziua Britanica, Harley ... etc.


Model : Adela Collage after original Post Production: Dan Izvernariu 2017 Chanoe Madrid Es.

Mereu gasesc in acest salon ceva de fotografiat. Nu exista Duminica sa nu am un subiect nou. Poate daca as fi fotograf as bate recordul la subiecte imprevizibile. Prefer insa sa ma rezum la cateva imagini pe care in final le colez asa cum simt ca vreau sa vad ca finalitate. De regula dupa ce imi servesc cafeaua la bar obisnuiesc sa fac o trecere in revista a zilei respective observand obiecte, persoane, miscarea si starea in sine din salon. In ceeace ma priveste strict ca Post Productie cel mai bun loc al zilei unde surprind aventura foto pe tematica mea: #elaganta, #lux, #clasic atunci cand tehnica si autoturismele nu imi spun mai nimic este spatiul Outlet Chanoe a lui Carla Hernández ce este si managerul intregului salon. Aici gasesc cele mai interesante posibile modele pe care le propun colaboratoriilor mei pentru vootarele proiecte de reclama sau ...amorul artei. Sunt un tip discret dar absolut direct atunci cand am pus ochii pe un subiect interesant. Merg pe metoda look eye on eye apoi arat aparatul de fotografiat tragand cu ochiul ...si fac semnul din cap "¿Vamos?!"niciodata nu am dat rateu.


Model : Adela Collage after original Post Production: Dan Izvernariu 2017 Chanoe Madrid Es.

Nu cred ca exista o femeie ce poate refuza propria imagine prezentata art sau de revista. Nimic critic aici ci doar o observatie mai ales pentru femeile ce se respecta. Portretul clasic ,in acest caz imaginea B&W cu usoare insertii vintage old ways si o aparenta scenica finala de film. Gasesc haioasa ideia de selfie pentru ca multe imagini sunt cu o aparenta optimista, reala,...marea majoritate insa sunt simple imagini ce nu au nimic in comun cu eleganta si postura , acea lumina in care o post productie are grija in detaliu de cum arati, cum te prezinti si la ce nivel poti fi cotat. In spatele fotogarfiei tale sunt probabil cateva ore de munca bune in care noi cei din spatele scenei ne straduim ca tu sa fi si sa arati perfectionat ca imagine, sa fi propriul tau model pentru viitor, un fel de invitatie discreta la propriul progres anti-delasare si plafonare. In acest an 2017 sper ca planificata colaborare cu Carla Hernández sa deie roade prezentand diverse teme de portret si old fashion in acest blog si dece nu sa foloseasac ca model, sugestie altora in viata privata sau in profesiune.

#danizvernariublog #ChanoeShowroom #DanIzvernariu #PostProductie #luxfashion #PostProduction #Oldpictures #Vintage

27 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate