Caută
  • Dan Izvernariu

Ce pregatesc pentru aceasta Primavara de 2017?


Se spune ca Divinul a facut toate ce le-a facut din "nimic". Asemeni Divinului suntem noi. Orice este posibil daca se vrea. Este legea creatiei ce combina rationalul cu irationalul. Totul este in fapt o conspiratie a transformarii. CíntiaFerreira /Cine este?/ Dece un astfel de subiect?/De la 0 la Art In primul rand am sa imi diversific pe cat posibil activitatea in afara de cea curenta de post productie pentru persoane fizice si empresarial (firme) . Diversificarea consta in noi idei, una din ele ca decizie finala luata in Ianuarie este tema "Remodelarea, Reconstructia si Redefinirea de la 0 a unui om" . Suna bizar nu? Ei bine, pana acum v.am vorbit despre faptul ca oricine este capabil sa devina model daca si numai daca intruneste aceasta vointa, studiaza si colaboreaza schimband optica de viata si mediul. Un efort nu tocmai usor dar un fapt ce poate proba si ambitiona pe altii in final...proiectul devine realitate daca vrei si lupti pentru aceasta. Anul acesta putin mai mult, sper in tematica mea despre moda, stil si eleganta la nivel matur cu referire la clasa mediu inalta din Peninsula Iberica (Portugal & España) .


In acest sens am ales cu grija primul meu model de atelier pe care sper ca in mod "magic" sa il transform din omul obisnuit fara pretentii in omul de clasa schimband cumva atat interiorul cat si exteriorul persoanei respective. In scurt timp va voi vorbi in acest blog din webste-ul meu despre schimbariile treptate atat din perspectiva ego cat si din perspectiva "asa cum il vezi ca model creeat de mine". Este in fapt o ambitie a mea si un demo pentru voi, un fel de serial in care de la un "episod" la altul va voi prezenta , de la ce am pornit si la ce am ajuns. Sincer sper sa reusesc.


Noul meu model de atelier se numeste CíntiaFerreira ce la randul ei va avea o sere de modele de urmat pentru a face saltul calitativ. Are in 47 ani, a trait o viata normala pana acum iar in prezent are vointa de a se auto depasii eliberata recent de un trecut gri departe de lumea rar vazuta pe strada dar sesizata vag in limuzine, locuri elegante si discrete. In fapt, puteam alege un model viitor la o varsta de 20- 25 ani maxim. Am sa va spun un secret, la aceasta varsta ai doar o ideie vaga despre cum trebuie sa iti arate viitorul , mai tarziu in baza experientei si a vointei ai capacitatea sa FACI ceeace ai planuit, motivat de timp/varsta/ concluzie a vietii...pana atunci varsta de 25 ani nu spune altceva decat desfrutare a vietii oricare este. CíntiaFerreira (nu persoana din imaginile prezentate aici ca exemplu finish!) este asa cum pare o persoana ce este sensibila si fina observatoare a finului dar care niciodata nu a avut oportunitatea sa cunoasca macar portalul catre lumea buna. Am putea spune o "stofa" ce promite mult daca ajunge sa schimbe mediul si isi va insusi corect noiile schimbari, atributii jucand un nou joc, rol daca vrei... in alta persoana ce nu se va mai intoarce niciodata la starea initiala de azi. Ce va spun ca "magic" parte va fi, dorinta mea sa ofer cuiva o posibilitate de lansare in lumea buna, parte va fi ideia de transformare/transmutatie alchimica bazata pe oratorie/lectie/proba/ practic si concluzie finala. Un astfel de serial poate va dura ani de zile sau poate va fi acea ciocnire cu Sinele in care apare scanteia Iluminarii, eu sunt altceva decat am cfrezut pana acum si voi face altceva astfel incat nimic din ce a fost nu va mai fi. Cat costa o astfel de sponzorizare? Destul de mult. Rar vei intalni oameni dospusi sa lanseze pe altii doar pentru amorul experientei si de dragul Gloriei pur si simplu. In viata, cineva pana la urma se va gasi sa te indrume spre o Cale, la toti se intampla asta insa nu la toti se arat ce trebuie din ceeace viseaza. Nu cred ca cineva viseaza la "mai jos" decat nivelul in care se afla si daca poate incerca o evolutie, dece nu?! Ar putea fi aceasta posibila? Unicul risc este limitarea si autodelasarea , acest fapt nu poate fi anticipat acum pentru sorti. Orice femeie este o stea, orice barbat este o stea, orice caracter ar pute fi EXCELENT daca si numai daca intalneste in Legenda Personala un mediu in care se poate dezvolta. Orice carcater finisat trebuie sa stie ca unica motivatie in viata este sa prezinte sa arate sa vorbeasca si sa lamureasca pentru evolutie , terti doritori ...sa ofere si sa astepte sa se ceara mai mult analizand si vazand ca munca nu este degaeaba pentru emanciparea umana. In curand si primele imagini,CíntiaFerreira in acest blog avand notificarea Cy Sezon 1 Ep. 1.

#Alchemy #Masoneria #danizvernariublog #DanIzvernariu #PostProductie #luxfashion #PostProduction #Lifestile #Dreaming #alchimie #Legendapersonala

32 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate