Caută
  • Dan Izvernariu

PostProductionWorkshop4U


DREAMING LINGERIE & INTIMATE rules... Ca orice brand , atelierul si colaboratorii mei am fixat reguli stricte privind obiectul de activitate, temele acceptate, preturi si mod de lucru, fie la distanta via email sau fie LIVE in studio foto. Ma adresez in general persoanelor fizice , special comunitatii romanilor din Spania si Portugalia ce inainte de-a apela la serviciile noastre trebuie sa stie ca suntem o echipa profesionala si nu facem rabat de la regulile noastre. In acest sens am facut o statistica studiu cu cele mai frecvente intrebari puse via mobilephone, email, mesaje private retele de socializare pentru a veni in ajutorul vostru inainte de-a ne contacta. Cam cat costa o sesiune foto de acest gen? Este intrebarea cea mai freventa a clientelei mele si pentru acest motiv simt nevoia sa spun informativ . Preturiile sunt in general mari pentru ca se adreseaza campaniilor /sezon pentru diverse branduri fie fotografie pentru website, fie poster la dimensiuni mari ce impluca foarte multe ore de munca si atentie.


In general depinde de fotograf. Din cate cunosc o sesiune foto simpla pe diverse formate , de studio, se situeaza undeva intre 1500 si 5000 euro. Include aici si post productia (corectii diverse in Photoshop). Daca sesiunea foto presupune doar cateva imagini dar acestea toate creativ Art, pretul minim daca si numai daca fotografia originala este in perfecta stare apta pentru modificari, pretul ar insemna aproximativ 50 - 100 euro/ ora lucru. Daca tema este impusa, pretul urca mult mai mult.


Cum se realizeaza un proiect complect pentru o persoana fizica? In general din perspectiva mea prin colaborare. Inainte de-a ajunge la mine este bine sa contractezi un fotograf. Daca acest lucru iti pare inconvenient din perspectiva preturilor atunci putem conveni asupra unui pret cumulat daca si numai daca tematica este la libera mea alegere. Ce bonusuri ofer? Daca ma contractezi si imi convine modul in care se prezinta imaginea ta la final dupa sesiunea de proba ce regulat o fac inainte de sesiunea finala, poti avea surpriza sa iti propun fie pretul redus la jumatate, fie gratis daca accepti o colaborare cu mine ca model, desigur in mod gratuit.


Ce nu fotografiez si nu prelucrez cu desavarsire? Fara exceptie nu preiau teme in genul : nunti-botezuri (* citeste nota mai jos) ,pornografie sau evenimente ce nu fac obiectul lux, elegant sau dubios. (*) exceptie de la aceasta regula stricta in cazul casatoriilor poate fi tema fotografiei pre-ceremonie in genul "documentar" pregatiri (i.e.) : proba de rochie sau costum, fotografie de cerc de prieteni si/sau spatii publice etc. realizate sub forma personalizata SCENA DE FILM. Nu accept aceste teme chiar fara semnatura de autor. Pentru alte informati ma poti contacta via e-mail : CONTACT Me (About page this website)

#Dreaming #modelling #Erotic #luxfashion #danizvernariublog #Lifestile #DanIzvernariu #PostProductie #comunitatiiromanilordinspania

23 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate