Caută
  • Dan Izvernariu

INVERNALIA 201? Webpage luxury


Mi-am propus ca in anul ce vine 2017 sa ma concentrez catre produsul finit al Post Productiei, vreau sa spun, sa concep si grafica paginii comandate de reviste pe langa imaginea ce o am de prelucrat comandata. Un surplus de munca ce nu este gratuit si poate fi chiar multumitor.


Noile tendinte proiect pentru urmatoarea perioada din perspectuva muncii mele ar fi sa gasesc o posibilitate pentru a scoate pe piata propria revista moda, reportaj, cosmeticale , bijuterie si tehnica (auto lux) o revista de lux unisex in Limba Spaniola in Madrid. Inca nu stiu exact care este finalitatea ei, este doar un vis mai vechi; este inca criza financiara in Europa, lumea se lupta cu greutati reale. INVERNALIA 2016/¨17 INVERNALIA (cu referire aici: taram al iernii)a devenit titlu tag al posturilor mele din acest website & blog. Acest cuvant "Invernalia" este echivalentul intelesului in L. Engleza "Winterfell" sau "cetatea de scaun" (cu referire la aceasta). Legatura in Limba Spaniola este in conexiune cu cetatea medievala din Segovia , loc in care ne petrecem in mod anual Sarbatoriile de Iarna incepand cu 21 Ziua Solstitiului de Iarna si incheiind cu 31/01 Ianuarie, Noaptea de An Nou. In aceasta perioada o parte a post productiei website-ului meu "Es La Vida. Es" (Este viata. España) este realizata in Segovia si inspirata de cadrul istoric medieval. Sunt in vacanta si lucrez doar pentru mine fara sa astept un venit material, pura placere de amorul artei. Poate as fi fost mai fericit sa spun " é a vida, pt" insemnand prin aceasta ca as avea macar cateva saptamaini pe an acasa in Lisboa Portugal, unde sa pot creea in liniste si boehm. In fapt, bine ca exista si oportunitatea Segovia España unde ma simt ca acasa in Lisboa. Invernalia este singura perioada din an pe care o consider misterioasa, occulta, esoterica. Sunt un agnostic si un rational pe cat posibil. Odata pe an permit incursiunea in inconstient acel spatiu negru, obscur si profund despre care Dr. Carl Gustav Jung sustine si azi stiinta confirma , acel spatiu misterios si necunoscut in care poate fi, orice. In anii 2006-2011 participam frecvent in Lisboa la cine festive medievale in castele sau convent-uri ce azi functioneaza ca spatiu public : hotel/restaurant, in care ades nu lipseau rochiile de seara rococo, tinuta de bal victoriana sau chiar balul mascat cu secvente teatrale.

Acestea au disparut din ritualul anual al Solstiului de Iarna iar societatiile cu circuit inchis portuguese au incetat sa se mai intalneasca sub torte, lumanari, masti si decor mistic medieval.

Criza economica a redus la numar si chiar la tacere, evenimente marcante de mult bun gust cu oameni de valoare reala. SEGOVIA si poate chiar TOLEDO sunt localitatiile mele preferate in España pe care le vizitam periodic anual ca o amintire a Lisboa. Diferite insa ca loc dar care au acelas aer boehm; cele doua localitati fac parte din conceptul "portugnol" (Portugal-Español) al vietii de traditie iberica in fapt. Nu acum sa te simti strain aici ca portugues precum in Lisboa, Porto, Algarve etc, un spaniol se simte ca acasa. Invernalia este si denumirea data de cercul nostru de prieteni cu referire la un anotimp in care Soarele este mult diminiat ca prezenta pe cer, in care noaptea si intunericul lasa loc discutiilor lungi filosofice la un pahar de vin rosu insotit de mere sau a unui Balantines in combinatie cu ciocolata amara si tigari de foi adevarate ascultand un fundal de fado sau pian o perioada in care traditionalul colonial devine gothic obscur in imaginatia noastra. Cred ca mai importanti decat banii in aceasta viata este mediul in care cu putin obtii acea calitate excelenta a vietii, de la cum te imbraci, cum traiesti momentul si in compania cui te aflii, companie ce decide finalul aromei sau cum iti cheltui timpul util ireversibil din viata ta.

#Segovia #Invernalia #danizvernariublog #Psihologie #DrCarlGustavJung #Masoneria #Boehmia #modelling #luxfashion #SolstitiuldeIarna #Lifestile #PostProductie

22 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate