Caută
  • Dan Izvernariu

Aula SCULPTURE


In timp ce lucrez la ideie ma gandesc putin la acel cauza/efect ce pune in miscare motrica progresului sau a regresului vietii din perspectiva speciei noastre. O clipa am senzatia ca existenta destinului nu poate fi la intamplare dar ca acest concept odata ce este aprobat sa spunem, umbreste ideia de Liber Arbitru dar proba arata ca per ansamblu avem multe lucruri ce le dorim sa le facem dar…nu se arata ca posibilitate.


Din anul 1993 , ca grup, noi cei din FIVEBLUEAPPLES am studiat si experimentat „interventia in destin” ca fapt constructiv . Ei bine dupa acesti 20 ani am constatat ca orice vine de la sine cade in armonie si se imbina perfect cu puzzle-ul vietii si ca orice este impus si proiectat devine o „Cutie a Pandorei” ce greu mai poate fi controlata odata ce este deschisa prin proiect si materializare. Desigur ideia in sine ar presupunem sa stam si sa primim asa mura-n gura „de sus” fara a face nimic asteptand sa se petreaca sau sa fim resemnati daca nu s-a petrecut desi ar fi fost necesar. Un singur lucru este cert , ne nastem ca sa murim. Restul ce se arata in time-line -ul vietii este ca si un program ce nu numai ca este upgrade de la o generatie la alta dar si o auto creere de situatii in acea varianta C de (n) luate cate (k) calculata mai apoi in aranjamente si permutari de posibilitati.

Peste toate, cred ca in acea situatie a „Cutiei Pandorei” nou aparuta ca urmare a interventiei cea mai mare problema este gestiunea situatiei si nu acea „parte negativa” pe care suntem tentati sa o vedem. Spun aceasta pentru ca si acel fapt ce vine „mura-n gura” are si el partea lui de negativ , oricum. Gestiunea situatiei nou create am senzatia ca este dificila pentru ca niciodata materializarea une i idei nu va fi 100% asa cum am visat, imaginand. De unde si dilema, problema si „necazul” ce apare si este „inopinant” pentru ca pur si simplu la proiectare nu am vazut sau am omis intentionat partea inconvenienta.

Ceece spun mai sus nu este legat de ceeace prezint sau spun despre ceeace lucrez ci este pur si simplu un intermezzo in gandire intre doua procese digitale ale imaginii.

#Fiveblueapples #danizvernariublog #Psihologie #Erotic

22 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate