Caută
  • Dan Izvernariu

W A L L A C H I A


Model : Doris Izvernariu Photoshop post prod.& Illustration PsCss 6 by : danIzvernariu ©2014 ʘ 6015 New Zealand M ∴ B ∴Dan Izvernariu.


Albumul complect se gaseste in acest website la pagina "Client albums" Dupa aproape doua decenii petrecute in Lisboa fara a reveni in Romania macar o zi putem spune "acasa in Lisboa". Am petrecut poate cea ma autentica Calatorie in Legenda Personala in mod real, experimantand trairi si concluzionand cumva corect pentru noi despre acel, cum ar fi mai bine in viata. Lisboa este un loc de vis pentru artist si pentru omul sensibil la cultura, arta, placere de-a trai boehm. Nici Wellington New Zealand si nici Madridul unde actualmente suntem stabiliti nu mi-au adus atat inspiratie pe cat cartierul meu Graça de Lisboa. Cu toate ca schimbariile noastre au fost radicale privind cultura si traditia odata ce am pasit in Peninsula Iberica ceva a mai ramas totusi in subconstientul nostru, cultura romaneasca dincolo de orice speculatii patriotice, ca ideie spun. DORIS a primit in anul 2014 de la mama mea la cererea ei expresa o ie impresionata mult probabil de combinatia elegant-popular a Reginei Maria (Princess Marie of Edinburgh ) personaj de o eleganta si un rafinament deosebit. La inceput am protestat pentru ca toata linia mea adaptata la stilul lui Doris de a fi, in contextul iberic ca vestimentatie a fost dat peste cap . O ie poate face din aparenta ta un "Flower Power" sau o imagine banala a femeii ce abordeaza traditionalismul cu usor accent nationalist gratuit. Abia la o luna dupa ce am primit coletul din Romania m-am decis "ce doresc" in raport cu noua vestimentatie primita din Romania. Sincer, greu mi-a fost! Astfel am optat pentru culori alchimice ca simbol: alb, rosu, negru in context cat se poate de minimalist pentru o tinuta de seara lejera. Desigur in acest caz ia roamneasca a cerut perle naturale, pantalon Maximo Dutti si incaltaminte cu toc inalt (11) Aldo cu varf lung si intrados talpa rosie avand ca accesoriu intim La Perla ( desi, vezi imaginea, consider ca ia nu face casa comuna cu accesoriile dar desigur cu modul natural). Cum a fost primita noua linie astfel prezentata in societatea eleganta spaniola? As putea spune asa, cand o femeie da tonul, totul se porneste precum o avalansa corala , in fapt pana la urma chiar eu am fost surprins placut de finalitate ca tinuta pentru o seara eleganta deosebita.


Concluzia mea finala consta in ideia unicitatii ca accent discret in care poti combina, iata, elegantul cu popularul , clasicul cu noul , un fapt ce nu sufera concurenta in originalitate si cu pretentie de-a fi mereu in top -ul de clasa si toate acestea gratie inspiratiei data de Regina Maria a Romaniei.

#DorisIzvernariu #danizvernariublog #Wallachia #Erotic #luxfashion

23 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate